Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Calling

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 241 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.5
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 241 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2017
9.7

The place was one of the best hostels I have stayed in so far. The family that owns the place were so kind, personable and helpful. The towels, sheets, wifi, breakfast, and locker were all included and you are given your own key to come and go as you please 24 hours. This hostel was the best value for my money out of everywhere I have ever stayed, America or Europe.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
10.0

very helpful and comprehensive staff, lovely!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 dub 2017
8.9

Geschmackvoll eingerichtet. Super gelegen. Etwas schwer zu finden. Leider war nicht so die tolle verbindende Hostelatmosphäre, was aber eher an den Gästen lag. Alles in allem zu empfehlen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
30 bře 2017
9.7

Amazing location, and everybody that works in LC is so friendly and helpful!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
25 bře 2017
10.0

I just loved this place! Perfect to make friends or rest and relax. The staff is kind, friendly and helpful. The place is cozy, the atmosphere is great and the position is perfect.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 bře 2017
9.1

Super Aufenthalt. Wir haten eins der privaten Zimmer, welche sich auf einem extra Flur befinden und ein schickes neues Gemeinschaftsbad haben. Es ist recht hellhörig aber dennoch eher ruhig. Die Lage ist super.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 úno 2017
10.0

A perfect place to stay

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you very much for your great words about our hostel. Hope to see you again soon

  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
4 úno 2017
10.0

Had a fantastic stay at this hostel! The staff are super friendly and helpful, available 24 hours and the quirky decor of the place makes it feel like home. My only issue was trying to find the place with the directions provided, perhaps check on google maps before getting there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Tank you so much for your review

  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 lis 2016
10.0

Ottima posizione, personale molto cordiale e un ostello con design originale. Ci ritornero' di sicuro.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.