Hostelworld.com

Lisboa Central Hostel

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 3157 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 3157 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 úno 2017
10.0

Staff is super friendly. Place is really clean! Lots of free stuff as well. 10/10.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 úno 2017
9.4

A nice location about a 20 minute walk to the city center & 10 minutes to the train station. This hostel is so clean and runs like a well oiled machine. It really makes you feel at home.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2017
10.0

Not one to write reviews but I couldn't not for this place! I have stayed in a lot of hostels over the past few months and none compare to this one! The staff goes out of their way to make you feel at home and they are extremely knowledgable and helpful when it comes to planning your activities around the area. The rooms are super adorable and comfy! I loved the new activity everyday. The first day we got there we got a delicious milkshake while we waited to check in! Definitely 10/10 😊

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2017
8.9

Nice location. A bit noisy. The hot water did not work during my last day at the hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi, thank you for staying with us. There was no hot water for 2 hours as the boiler was under maintenance. This situation only affect 4 of the 20 showers available at the hostel. We warned all of our guests, except for you as we couldn't find you. If you had told at reception you didn't have hot water, we would have redirected you to a bathroom with hot water.

  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
9.4

very calm and nice place in a good location if you do not search for a party hostel but want to have good sleep, it is a very good place

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
10 úno 2017
10.0

It's the best hostel!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • paulorattes9411
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 úno 2017
9.4

Great staff and a really good hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2017
10.0

Hoste excelente! Muito central, funcionários muito educados e solícitos, tudo muito limpo e organizado!! Com certeza volto para ele en una próxima estadia em Lisboa!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Olá, Obrigada por escolher Lisboa Central Hostel para a sua estadia na cidade. Ficamos muito contentes por saber que seremos a primeira escolha na próxima vez que estiver em Lisboa. Até à próxima =)

  • Anonymní
  • Austria, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 úno 2017
10.0

Ich war wirklich von der Leistung und Qualität des Hostels begeistert :) Vor allem fand ich es sehr zuvorkommend, dass das Frühstück gratis war und am Abend Sandwiches und Suppe zubereitet wurden, welche auch gratis waren. Wenn ich wieder nach Lissabon fliege, nehme ich auf jeden Fall wieder dieses Hostel!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
4 úno 2017
10.0

Excellent hostel, the pancakes were amazing.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.