Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisboa Central Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 3,071 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 3,071 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.4
Lisboa Central Hostel Located at Rua Rodrigues Sampaio 160, , Lisbon.
Lisboa Central Hostel
Portugal
Lisbon 1150-282 Lisboa Rua Rodrigues Sampaio 160
95% 3071
38.7244596 -9.1477715
Lisboa Central Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 lis 2016
9.7

Fantastic hostel- very friendly staff and generally a really positive atmosphere

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 lis 2016
10.0

Great place to stay! I would always stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 lis 2016
10.0

Muy limpios los cuartos y nuevos, buen servicio y desayuno.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 lis 2016
10.0

perfect place with really good people working in it. I recommend it

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 lis 2016
10.0

Very Clean. Happy staff. Great services and facilities. One of the best

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 lis 2016
10.0

Really great place, nice atmosphere, friendly staff and spotlessly clean :) Whenever i go back to Lisbon I'll try to stay there again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi, thank you for staying with us! We will be here waiting to welcome you again =)

  • Anonymní
  • Australia, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 lis 2016
10.0

Such an amazing hostel with the best staff who go above and beyond to help you! 100% recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • italoborges
  • Brazílie, Smíšená skupina, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
21 lis 2016
10.0

One of the best hostel that I stayed in my life! Excellent atmosphere, good to make friends, very clean and the staffs are awesome! They help you all the time! Every night there was a nice ladie cooking soup, I loved that!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Rumunsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 lis 2016
9.7

A nice hostel with nice people !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 lis 2016
9.4

The location of the hostel is perfect and it has many facilities. The only problem for me was the noise at night; the other customers did too much noise at night without being adviced to shut up. They should revise and better up this. In general, it's perfect. Highly recommended.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.