Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisboa Central Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 3303 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.6
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 3303 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • haichatou
  • Kanada, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 dub 2017
9.7

Superbe hébergement, le personnel est accueillant et nous renseigne sur les endroits et restaurants typiques Portugais incontournables. Les lieux communs, la chambre sont propres, les lieux sont tranquilles après le couvre-feu. Le seul petit bémol, c'est que l'hôtel est à 15 -20 minutes de marche des principales avenues...après une journée à marcher le retour à pied est parfois ardue ...bouche de métro à proximité.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2017
9.7

Très agréable auberge, bien située à : - 5 min à peine du métro Marques de Pombal qui permet d'atteindre la Place du Commerce près du Tage en une quinzaine de minutes - 5 min à peine de l'arrêt de l'aérobus venant de l'aéroport Dans un bel et ancien immeuble. Tout est extrêmement propre, le personnel est très agréable. J'étais dans un dortoir mixte de 6 personnes, très bien aménagé, avec du parquet. Très bonne literie, petite lampe pour chaque lit + casier avec clé Une cuisine commune propre

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 dub 2017
9.7

Super Hostel, super nettes Personal, du fühlst dich sehr willkommen

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 dub 2017
10.0

Nos hemos sentido muy a gusto, casi como en casa. Ubicación muy buena, limpieza estupenda, buen desayuno y la gente del hostel muy amable. Muy recomendable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 dub 2017
9.7

交通便利,工作人员很友好。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
18 dub 2017
10.0

Just amazing. Nicest hostel staff I have ever had, they make food for you every night, so clean, amazing beds. Just a great place!!!! Love it here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 dub 2017
10.0

Had a very lovely stay - they even made me breakfast at 5.45 am as I had to leave for my early flight. There is always some snacks on the table and they even made some delicious carrot soup for us. Nice rooms, clean, and friendly staff. Really recommand it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
17 dub 2017
10.0

This is one of the best hostels I've stayed in and also one of the cheapest. My friend and I stayed in a 10 bed dorm and it was very spacious and the beds were comfortable and come pre-made! The hostel is always clean and the facilities are great with several areas to hang out in and a great kitchen. Breakfast was excellent considering it was included and I loved the pancakes. The staff were superb and they showed us around the hostel when we arrived which makes you feel very welcomed.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 dub 2017
9.7

Lovely and organised place to stay. Staff there are really nice and it´'s incredible how much they're helpful and supportive. Right in the city center and super near the metro. I'd stay there again and recommend it 100%.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2017
10.0

Es un magnífico lugar. La gente que te atiende lo hace con amabilidad dedicación y esmero. Es un stio tranquilo y acogedor. Estáuy bien situado, a unos pasos de una estación de metro y de diversas líneas de autobús. Se puede llegar con facilidad desde las estaciones de tren, autobús y aeropuerto. Con mucho gusto regresaría. Lo recomiendo ampliamente.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.