Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisboa Central Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 2,926 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 2,926 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.4
Lisboa Central Hostel Located at Rua Rodrigues Sampaio 160, , Lisbon.
Lisboa Central Hostel
Portugal
Lisbon 1150-282 Lisboa Rua Rodrigues Sampaio 160
95% 2926
38.7244596 -9.1477715
Lisboa Central Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 zář 2016
10.0

La meilleure auberge de notre séjour au Portugal. Vouz pouvez y aller les yeux fermés ! L'auberge se trouve à 2min à pied du métro.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 zář 2016
9.7

Staffs amigaveis, atenciosos e limpeza nota 10!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 zář 2016
9.7

Superbe auberge de jeunesse ! Lieu de rencontres et d'échanges avec des voyageurs de toute nationalité.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Peru, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
19 zář 2016
10.0

Had a great time at the Hostel. The Staff smiled all the time which made you feel as if you were home :) The day I got there, they offered me a free milkshake and it was delicious. My roommates were really friendly and I loved the way the room was decorated. :D

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Řecko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 zář 2016
10.0

That hostel surprised us in a positive way!!the room are spacious,clean ,new and the staff so friendly and helpfull! I highly recommend that hostel.it is worth spend money😊😊😙

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 zář 2016
10.0

Excellent staff that cater to all your needs and top notch accommodations. Hostel is well situated near the heart of city. Would highly recommend staying here if planning to visit Lisbon.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 zář 2016
9.4

Absolutely loved my stay at this beautiful hostel. So homely and such friendly staff. The breakfast was amazing with the pancakes, and the dinner of soup and pasta was definitely a welcome surprise. Rooms were clean and comfortable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 zář 2016
10.0

We had a perfect stay at the hostel :) the pancakes for breakfast are amazing and we also got a delicious free dinner. Everything is in walking distance and the staff was really friendly and helpful! I totally recommend it !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 zář 2016
9.7

Minha estadia foi excelente. Minha única observação é que na suíte em que fiquei não havia ar condicionado o que para mim não foi um problema pois nos dias em que lá fiquei não estavam quentes mas, para alguns poderia ser um problema dependendo da época.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 zář 2016
10.0

All the staff were wonderful, more helpful than any hotel I've ever stayed in. Beds were so comfy, rooms are beautifully decorated. They even have a personal fan,charging port and light at each bed! And the Pancakes are great! They really will help you have a fantastic holiday! Will definitely be back and will be bringing friends! 🌟

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.