Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisboa Central Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 3242 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.6
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 3242 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
22 bře 2017
9.7

Solid hostel with a great free breakfast, lots of space even in the large dorm rooms, and just a really friendly atmosphere. It's a bit far from the main tourist places, but I was still able to walk everywhere and there are plenty of trams and such nearby if you don't feel like walking.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 bře 2017
10.0

Definitely one of my favourite hostels I have stayed at! The staff was very friendly and helpful. The breakfast was amazing and there is even soup and sandwiches for dinner. I hope to come back and stay in this hostel soon again! Thank you.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 bře 2017
9.4

Muy recomendable, excelente el personal, siempre que necesitamos una ayuda, nos la dieron, muy bueno el desayuno, buena ubicación, si vas a Lisboa, no lo dudes.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
20 bře 2017
10.0

Very friendly, helpful and happy staff! Hope to come back soon!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 bře 2017
10.0

Excelente hotel, tudo maravilhoso, ja andei por toda a Europa e esse hostel foi sem duvida a minha melhor hospedagem!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 bře 2017
9.1

Super goed hostel vlakbij het oude stadscentrum. Hele vriendelijke mensen en zeer schoon. Netjes afgewerkt. Aan alles wordt aandacht besteedt! Zowel het pand, het onderhoud, de sfeer en de gasten. Na een hele middag rondsjokken was het heerlijk om soep te krijgen en verse pasta. Of S morgens de pannenkoeken. Ik zou hier zeker weer terugkomen als ik in Lissabon ben 😊 Het voelt warm en enorm welkom.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 bře 2017
9.7

Great Hostel , friendly staff and good location in Lisbon .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • defoe7306000
  • Švédsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 bře 2017
9.4

Nice cool private beds even in the dorms. Charge opportunities next to your bed. Nice breakfast and clean place with good showers and toilets ✌️

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 bře 2017
9.1

this is such a great hostel and a great value for your money! breakfast is included, it's cleans, and the staff are super knowledgeable and helpful! would recommend!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
16 bře 2017
10.0

It's one of the best hostels I've ever stayed in, tons of snacks and soup during break time, super nice staffs, clean, great atmosphere with many nice people to hang out with. My room was big and there are a lot of places for every of us. Definitely recommended, best hostel ever!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.