Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Levanten Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 859 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 859 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Wales, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 dub 2017
10.0

Great hostel with lovely staff! Dormitory room was clean and tidy.Perfect location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 dub 2017
9.7

Good service, friendly staff, nice location but its so cheap! I think they get less than they deserve. I will definitely stay here, if i come back to istanbul

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Bulgaria, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 dub 2017
10.0

Eveything was good, room and bathrooms were clean

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 dub 2017
9.7

Good location and friendly staff!! The hostel is very close to the party street but still in a safe and quiet neighbourhood, also the guys are very accommodating

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 dub 2017
10.0

Very friendly and welcoming hostel! I arrived at 9 in the morning, I was so tired and sleepy they offered me free tea and early check-in! The room was nice and clean, also its location is perfect, just a 5-minutes walk to Taksim.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 dub 2017
10.0

It is a very good hostel, very clean and safe. They have a common kitchen, so i could cook my own food! I will definitely recommend it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 dub 2017
10.0

Very nice place. helpful and kınd staff clean. hıghly recommended

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2017
9.7

We spent a couple of days at Levanten and it was great! Staff are friendly and helpful. Room was clean and comfortable and also they serve free coffee and tea

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 dub 2017
8.6

Really friendly and helpful staff. I enjoyed my stay here.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2017
4.9

Location is close to Taksim but in a dodgy neighborhood, hard to find as there is no sign on the door (probably operating illegally?). Building desperately needs a renovation, room was cold and noisy, bed is uncomfortable, communal bathroom was a disaster. The only plus is that the staff is nice and helpful. Highly overrated for some reason, but not recommended.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.