Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lekkerurlaub

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 324 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.9
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 324 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.9
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 zář 2017
10.0

Ich war für ein Bewerbungsgespräch in Berlin und habe deshalb kurzfristig eine Übernachtung gebucht. Kathrin hat mich früher einchecken lassen, damit ich mich auf mein Gespräch vorbereiten konnte und hat mir mit ihrer herzlichen Art sofort meine Nervosität genommen. Im Hostel herrscht eine absolut familiäre, warme Stimmung und man spürt die liebevolle Art, mit der Kathrin ihre Gäste bewirtet und in Berlin willkommen heißt. Sauberkeit, Frühstück und Ausstattung oberste Liga!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 zář 2017
6.9

The hostel was nice and clean, the location great. However, my room was incredibly small, the bed very uncomfortable, not to mention that there were no blinds, so I woke up at dawn because of the light.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 zář 2017
9.7

Great hostel in a fun part of Berlin. Nice and quiet with lovely rooms and friendly staff!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Mbarkut
  • Turecko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 zář 2017
10.0

Very Clean and unique Hostel. Room is very comfortable and clean

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 zář 2017
10.0

Nice, quiet and clean place with friendly and caring staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • smcdon064228
  • Kanada, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 zář 2017
8.9

Visiting with my boyfriend for a couple days in Berlin. It was a nice hostel with a very welcoming host :) The room wasn't huge but when you're out all day that doesn't really matter. I found the beds quite comfortable. I appreciated that towels were provided for free & the breakfast was quite lovely. The place had a fresh and relaxing atmosphere that's great for a couples taking a short trip. I'd recommend some ear plugs because the room by the street can sometimes be a bit noisy at night.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 srp 2017
10.0

Perfect location, nice and quiet hostel, clean and a very sweet owner. I strongly recommend

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 srp 2017
10.0

Seriously would recommend this place to anyone. Amazing atmosphere and everything is so clean. The staff is so kind, and breakfast every morning was just another added bonus!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 srp 2017
10.0

Grossartiges kleines Hostel mit familiärer Atmosphäre. Es ist gut gelegen mit Restaurants und einem Supermarkt ganz in der Nähe. Kathrin, die Besitzerin des Hostels, ist sehr sehr entgegenkommend und hilfsbereit. Da ich auf Grund eines Kurses in Berlin war, verschob sie den Start des Frühstücks meinetwegen jeweils extra um eine halbe Stunde vor.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 srp 2017
10.0

Wunderschön eingerichtet, reichhaltiges Frühstück und herzliche Mitarbeiterin. Mitten im Kreuzberger Kiez - Top Lage!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×