Hostelworld.com

Lavender Lodge Kota Kinabalu

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 518 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 518 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 led 2017
9.4

개미가 있었어요 하지만 20만원짜리 호텔에도 개미는 있더군요..그리고 엘레베이터가 없어요 ㅎ 그것빼곤 늦게 도착했음에도 일어나서 예약확인해주시고 편의점왔다갔다하는데 문을 꼭 잠갔다 열어주시고,에어컨도 빵빵하고 저렴하게 아주 잘 쉬었습니다

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
19 led 2017
7.7

Buena localización, esta limpio y poco más. Si viajas solo no es el mejor lugar para conocer gente. El wifi es pésimo.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • carol_petra2325
  • Nizozemí, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 led 2017
10.0

This is the second time we stayed at Lavender lodge. It is really the cleanest lodge I have ever seen. The location is excellent, in the heart of KK. Staff is efficient and friendly. Your breakfast is even served!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 pro 2016
9.1

受付の方が明るくて居心地がいい雰囲気でした! 近くにショッピングセンター、バス停もあるので観光しやすいです。 朝食付きもまた嬉しいポイントです。 部屋は3人部屋だと簡易ベッドが2人部屋に入れられている感じでした。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 pro 2016
9.4

Lovely place with awesome staffs. Nice location, rooms are clean and tidy. Highly recommended for budget travellers. We enjoyed our stay very much.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
19 pro 2016
10.0

Immaculately clean, comfortable beds, warm water, and within walking distance of everything. The staff are wonderfully kind and helpful, answering all questions we had and giving advice. It's also nice to have breakfast provided - toast, fruit, coffe/juice. No protein, but still nice. We've stayed at hostels all over the world and this is one of the best in terms of ckeanliness and convenience. We'd stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
22 lis 2016
8.3

A group of us stayed in the family room, comfy beds and good amount of space for all our bags. Staff were friendly, place was clean and good breakfast in the morning. Wifi was a little hit and miss so if your planning on needing the Internet a lot it may not be the best place for you. Would recommend staying here

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 říj 2016
9.4

very pleasant!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 zář 2016
10.0

Triple A Awesome Amazing visit Again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 srp 2016
6.9

My stay at lavender was alright. I didn't know it didn't have a window at all in the room and no TV when I booked it online and it's unusual that you have to hand keys in to the counter every time you go out. It might be noise in the morning if you stay at ground floor. But overall it was a alright stay, general cleanliness OK and the boss is nice.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.