Hostelworld.com

Las Vegas Hostel

Ceny
mapa
Recenze
7.5
Velmi dobré 939 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 6.5
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
7.5
Velmi dobré 939 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 6.5
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 7.6
Las Vegas Hostel Located at 1322 Fremont St., , Las Vegas.
Las Vegas Hostel
USA
Las Vegas NV 89101 1322 Fremont St.
75% 939
36.1649209 -115.1312899
Las Vegas Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 kvě 2016
4.9

Le quartier est très peu attirant et très effrayant pour de jeunes adultes comme nous. Nous avions tellement peur que nous n'y sommes même pas restées, nous avons trouvé un autre endroit pour la nuit. L'auberge aurait probablement été très bien dans un autre quartier. La propreté n'étais pas très satisfaisante : draps tachés de peinture, tapis mal nettoyé, araignée dans la douche en plus d'être une chambre très sombre. Je conseillerais cet endroit à des gens qui n'ont peur de rien.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 kvě 2016
4.3

L'auberge est relativement loin de tout. La salle de bain était très salle. Tout comme la serviette fournie. Pas de petit déjeuner. (Le contraire était indiqué dans l'annonce). Bien que le prix soit très abordable je ne vois pas vraiment de points positifs.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 kvě 2016
5.1

Das Hostel ist in einer sehr furchterregenden Gegend - ich habe nichts gegen ärmere Leute aber teilweise spazieren sogar drofenabhängige nachts da herum - das Fenster resp. Zimmer lag im EG und war nur mir einer Bolzenstange gesichert - gegenüber ist ein 7/11 wo man ja niemanden ansehen sollte, weil man sonst grad angekwatacht wird - um 3 uhr sieht man immer noch betrunkene Gäste am Pool Bier trinken - naja das nächste mal doch nicht am falschen Ort sparen!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
5 kvě 2016
6.0

Breakfast is almost non-existent, only coffee and few bags of plain oatmeal (I was lucky to get one) and that's it. Pathetic. Room was ok clean, but noisy. There is no soap in the bathrooms.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • nawal91
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 kvě 2016
6.9

Piscine et jaccuzi super, personnel assez gentils. Pas de petits déjeuner quand nous y étions. Les chambres son propres et assez spacieuses. Juste l'emplacement pas top (sur une grande route juste un 7/11 pas très loin)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
2 kvě 2016
7.7

Guter Preis, entspannte Atmosphäre mit Pool im Hof, aber das mag daran gelegen haben, daß ich am Montag da war. Die Gegend macht einen runtergekommenen Eindruck mit Leuten, die sich scheinbar den ganzen Tag in der Nähe des Hostels rumtreiben, aber freemontstr. ist nachts zumindest belebt.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 dub 2016
9.1

A short walk from Downtown Vegas (my personal preference!) but an easy bus ride to the strip. Super friendly staff, far more relaxed then a lot of Vegas hostels.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 dub 2016
7.7

I recommend this place. There are pool, swimming pool, jacuzzi, laundry (but not dry machine) The place is too close from Freemont experience and the Bus. The personal is kind. But the security is bad, you can broken the room's door if you push hard, the good thing is you need a card for open it. The lockers has power outlet that is cool, but you need a padlock and I felt that was fragil. They dont give towel and blanket but at least you can put calefaction. The breakfast is yanky!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 dub 2016
6.3

Bit disappointed, about the location mainly. They're right that this is downtown apparently, but it's a rough area, not the Las Vegas I expected.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
8 dub 2016
6.6

No es el lugar más limpio que conocí.. y le falta un poco agiornarse. Queda lejos, pero bueno.. tampoco está tan mal..

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.