Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Laranja Mecanica Hostel & Pousada

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 207 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 207 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 9.0
Laranja Mecanica Hostel & Pousada Located at Rua Rodrigues Caldas, 703, Sto Agostinho, , Belo Horizonte.
Laranja Mecanica Hostel & Pousada
Brazil
Belo Horizonte Minas Gerais Belo Horizonte Rua Rodrigues Caldas, 703, Sto Agostinho
87% 207
-19.9303871 -43.9560544
Laranja Mecanica Hostel & Pousada
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
28 říj 2016
5.4

I don't recommend it. During the day the door is always open, that's not safe for a capital such as Belo Horizonte. They promess a 24 hour reception, but I was left locked in the street from 2am till 4:30 am in a weekend. I don't know what happened but they didn't keep me the 24 hour reception promess. That's absurdly unsafe! To top it off, the breakfast is no big deal (could be simpler but in better quality, I mean).

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
21 zář 2016
10.0

O Hostel tem ótima estrutura, bom cafe da manha e um bom atendimento. Nada a reclamar.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 srp 2016
10.0

tres bon petit dejeuner avec possibilite de se faire du jus d'orange frais! les deux maisons sont tres propres. lits confortables eau chaude. il y a plusieurs epiceries et pharmacie a quelques minutes. quelques bonnes options restaurant abordables. proches des lignes d'autobus. Marche sante depuis la Place de la liberté et du marché central. la cuisine est petite mais elle peut etre utile. apportez vos propres epices. bon wifi salles communes nombreuses. balcons terasses

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 srp 2016
9.7

Although I've spent only one night at the hostel, I had a very good impression of the place. I would definitely stay there again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • estongbaluti5419
  • Filipíny, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
4 srp 2016
8.0

Man at check in a bit grumpy and place is at least a ten minute taxi ride from bus station.. But its very clean nicely themed from clockwork orange big dorm and common area and decent breakfast.. Safe and nice residential neighborhood.. Breakfast across the street in another house.. Overall a nice place to stay

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 čvc 2016
9.1

A good hostel. Comfortable beds, hot showers, decent breakfast, helpful and friendly staff, close to public transport and very well looked after property (always spotless). I would recommend staying here while visiting belo horizonte.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čvc 2016
10.0

J'ai passé un très bon séjour à Laranja mecanica hostel !! Le personnel fait tout pour que l'on soit le mieux possible, et est très chaleureux. La maison est très belle dans un quartier sympa et on s'y sent comme chez soi ! On ne veut plus partir !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 čvc 2016
4.6

O hostel tem uma decoração bem legal, mas esse é o ponto forte. A roupa de cama estava em péssimas condições, com furos no lençol e o colchão uma porcaria, que afundava ao deitar. Não havia bebedouro de água. O banheiro estava bem sujo. O ambiente, no geral, era bem impessoal e nada acolhedor. No café da manhã, servem margarina no lugar de manteiga.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 čvc 2016
9.7

Everything ran pretty smooth. Funny conversations and pleasant staff. 10/10 would stay there again :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 čer 2016
9.7

Muito bacana o hostel. As instalações são bem confortáveis e a localização é excelente (próximo de Lourdes e do Savassi). Recomendo bastante.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.