Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lantana Lodge International Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
6.9
Dobré 597 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.7
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 6.7
  • Zaměstnanci 6.1
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 6.8
ZAREZERVOVAT
6.9
Dobré 597 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.7
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 6.7
  • Zaměstnanci 6.1
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 6.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 bře 2017
3.4

They advertise 24 hour reception and that is a lie.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
5 bře 2017
8.0

Good hostel. Comfy beds, good facilities. Limited bathrooms. Good atmosphere. Decent, but not the best location. Long walk to the center of the city. Good wifi.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 bře 2017
8.3

Petit hostel sympathique, situé en dehors du centre ville, endroit calme, très propre pour un hostel, je recommande, attention le personnel peut paraître froid mais il n en est rien.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
21 úno 2017
3.4

We were a couple put in separate room. Rude manager, poor location with no atmosphere, over priced. Was very clean though

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 úno 2017
9.4

Auberge très sympa. Nancy la gérante à été très sympa et essaie tjs d'être arrangeante. je recommande!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
12 úno 2017
6.0

Only stayed there one night, so I didn't get a great feel for it. Seemed ok, but security was a bit lax, with keys for doors, but them being consistently propped open. Location was great for me, 5 minute walk to strand train. Probably wouldn't stay here long term.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 úno 2017
5.7

Mein Aufenthalt in diesem Hostel war im Großen und Ganzen in Ordnung für 2 Nächte. Der Check-In war recht einfach und verlief reibungslos. Die Hochbetten waren recht wacklig, da sie nicht aus Holz oder m assiverem Material bestehen und quitschen dementsprechend bei jeder kleinen Bewegung. Duschen/Klo's waren ziemlich runtergekommen, dennoch sauber. Die Ausstattung der Küche war ausreichend. Der Weg ins Zentrum waren ca. 25 min zu Fuß.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 led 2017
8.9

Backpack plutôt sympa pour Auckland, situé près de Newmarket. Ce n'est pas une usine à logement comme certaines grosses enseignes mais c'est sympa.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • liselotteh
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 led 2017
9.7

Friendly staff, nice house, clean, quiet but also social. Enjoyed my stay

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 led 2017
2.0

The "double bed" was two single beds pushed together. There was someone else's hair all over the blanket. The balcony felt like it was going to collapse under my feet. The opening hours of the hostel were NOT noted anywhere on the booking, consequently we had to wait out the front for an hour and a half after travelling 7 hours to get there.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.