Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Langholmens Vandrarhem STF/HI

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 986 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 986 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čvc 2017
10.0

Langholmen continuous to be one of my very favorite hostiles of all times. It is unique and the facilities are clean. I also love the breakfast.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čvc 2017
8.3

Ein tolles Erlebnis und etwas Spezielles in einer "Gefängniszelle" zu übernachten.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
5 čvc 2017
8.9

Best breakfast. Nice rooms for a long stretch!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
30 čer 2017
7.7

Best breakfast in Sweden! No hostel social area or kitchen. Great bathrooms.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
24 čer 2017
9.1

Special atmosphere, helpful staff, nice rooms and a delicious breakfast. Situated on a lovely green island but it is necessary to walk 10min and take the underground to go into the city center.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 čer 2017
9.4

I really enjoyed my stay! Very friendly staff, very good breakfast! Small details referring to the prior prison are nice and funny. Located in a nice area, a lot of nature and possibilities for sports (running, swimming, kanooing etc...).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čer 2017
8.9

Nous sommes restés deux nuits dans une chambre privée. La propreté est au rendez vous, et l'auberge est vraiment atypique ! Le petit dej est genial. Le bémol : le prix. Même si c'est sympa de loger dans une ancienne prison, le prix est vraiment exagéré.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 kvě 2017
8.9

This place was an incredibly pleasant surprise! I was already interested to stay in a refurbished prison but I wasn't expecting it to be just as nice as it was! Very quiet and peaceful with great surroundings like something out of a postcard whilst only a short walk from the metro and links to the rest of Stockholm. I will definitely be coming back after my experience

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 kvě 2017
8.0

This place is super cool! They even have museum for the whole place's history, which is great. You got everything you need here. The location is a little bit far away from the center, but you can easily get access to the subway. The island the place is located is beautiful. I liked my experience here.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 kvě 2017
8.9

Bra, men dyrt för att vara vandrarhem

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.