Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 544 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 544 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 čer 2017
9.7

Lady who works there very friendly and helpful. Great location. Old building but was very clean.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž Skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čer 2017
8.3

Nette accommodatie, vriendelijke hostess, ligging is een beetje uit de richting van waar de meeste activiteiten zijn, maar met de metro goed te bereizen. Kortom, hele goede prijs / kwaliteitverhouding.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • ingewiekenkamp7089
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 čer 2017
8.3

Nice place to stay, very helpfull and friendly host. Good room with AC, especially during those warm days.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čer 2017
8.0

Was very happy with the whole experience Yvette was lovely home was really nice no creaky floors lol which was a blessing walking up 2 flights of stairs st all hours loved the use of a kitchen all round good throughout Harlem cool location easy access to the subway.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 čer 2017
10.0

parfait! beaucoup de charme et un accueil hors norme. Situation idéale proche du métro. perfekt! Haus mit viele Charme, wir sind perfekt empfangen und betreuen worden. Hostel befindet sich ganz nahe am Subway.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Slovinsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 čer 2017
8.3

Wir waren in La Sienna Paar Nächte, wir haben uns sehr akzeptiert und gut gefühllt, die Besitzerin war sehr nett und hilfreich. Das Zimmer war gross, schön und sauber und Lage fųr uns auch optimal.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • stanbednarcyk4852
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 čer 2017
10.0

La Sienna was a pleasure staying at. Yvette welcomed us into her house, and was incredibly generous and pleasant. The room was nice, the house and neighborhood quiet for a good night's sleep, and the neighborhood was great. We loved Bailey and the three cats too! I would definitely stay here again and recommend it to friends and family.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 kvě 2017
9.7

Great little place of character. The staff was awesome - unfortunately, we got our times wrong, and so arrived quite late, but we managed to work it out. She even gave us some toast to have as a late night dinner. Was able to provide a list of good eating places around the accommodation, and recommendations for transport. Great spot, otherwise had no issues.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • twanrichters6420
  • Nizozemí, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 kvě 2017
8.9

Very friendly hostess, available when needed and never in your way! She had some good tips, knows a lot about the city and the places where to go. Would recommend it!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 kvě 2017
10.0

If I ever comeback to New York I will definately choose Harlem and La Sienna.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.