Hostelworld.com

La Posada de Huertas

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 4853 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 4853 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 úno 2017
9.1

Todo genial , céntrico , práctico , buen hostel , el desayuno es lo normal , volvería !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
12 úno 2017
2.9

I was thinking a 8.4 rated hostel for 10 € would be a good deal. Totally wrong. The breakfast is terrible. What really turned me of was the lack of toilets. On my floor there was only one bathroom with one toilet. The air in my dorm was terrible and it smelled horrible. There were people, who probably stayed many weeks and they were super sick. It felt like in a hospital. I was afraid I'd get some infection. You have to make your bed yourself. I'd rate this hostel 2.9 not 8.4

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
9 úno 2017
7.1

The Hostel is located between the Atocha train station and the inner City Center. The rooms are alright but I was a bit disappointed from the breakfast. It's very basic with Toast, Jam, butter, coffee, Apples - that's alright so far. But the dishes and cutlery is all out of plastic, it made me feel like I'm in a refugee Camp. That could made easily better, just put a dishwater in the kitchen, nobody would have to do the dishes on his/her own and it would be a nice feeling.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2017
6.0

Dortoir féminin 10 lits : 1 seule douche dans la chambre, cela est insuffisant. Douches froides la plupart du temps. Problème d'humidité dans la chambre, pas d'aération du tout ! Salles de bains très froides et non chauffées. Point positif, la localisation.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 úno 2017
8.0

Buena ubicación si se quiere estar 1 o 2 noches, es un poco antiguo pero bien dentro de todo

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • lautox
  • Kostarika, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
6 úno 2017
9.1

Habitaciones compartidas amplias, exc limpieza, personal amable y simpático, desayuno básico incluido, el ambiente es buenísimo, se puede descansar pero a la vez es alegre y fiestero. Buen internet, pero en las habitaciones es un poquito lento a veces. Muy buen hostel y me perece que tiene buenas tarifas

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Maroko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 úno 2017
9.7

Un bon accueil par le personnel, des lits plus que correctement confortables, petit déjeuner très correct aussi avec boisson chaude, lait, céréales, toasts à griller, margarine et confitures à volonté, bien situé : à 10min de Sol à pied, 3min de Anton Martin

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
2 úno 2017
6.0

주방 문을 잠그니 밤에 이용불가 주위 마켓도 일찍닫고 거리엔 술취한 좀비들..

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 úno 2017
8.9

Bathrooms are the only problem

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 úno 2017
8.9

Un lugar que recomiendo a cualquier viajero que quiera pasar una agradable estancia en Madrid a un muy buen precio. El hostel funciona bastante bien. Volveré a hospedarme allí cuando vuelva a Madrid, así que... 100% recomendado.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.