Hostelworld.com

La Posada de Huertas

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 4,321 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.4
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 4,321 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.4
La Posada de Huertas Located at Huertas 21, , Madrid.
La Posada de Huertas
Spain
Madrid madrid 28014 Huertas 21
80% 4321
40.4137901 -3.6993241
La Posada de Huertas
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 dub 2016
10.0

For that price, it's a great place to stay! Nice staff, free sangria at the evening, free walking tour and very clean place. Totally recommend :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
21 dub 2016
9.1

Great value for money, it's right in the city centre and a second away from the metro station. My dorm was bright and spacious, the shared bathrooms were adeguate and so was the kitchen although the place is realatively big and it does get overcrowded in the evening. It's clean and generally very well kept, there's not much of a communal area beside the kitchen which is the only downside but I would definitely stay thtere again and recommend it. The free breakfast was simple but a plus

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • maria0507
  • Mexiko, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2016
10.0

Excelente atención y servicio! El personal super amable y buena onda! Un lugar muy acogedor! 100% recomendable!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
20 dub 2016
9.1

The staff were super friendly and very helpful. The location is the best, walking distance from the metro, cafes and other attractions in Madrid. The wifi was spotty, the internet access was poor and was off limits after 11pm. The kitchen was seperated by a patio, it was raining when I was there and was messy. The place was noisy, I guess it was the students who were staying there then. I stayed there two nights and it did not matter much.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 dub 2016
9.1

Esta muy bien ubicado en todo el centro de Madrid, El desayuno Es muy sencillo pero esta bien Por El personal muy agradable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2016
10.0

Super auberge de jeunesse, proche de tout !! Les employes sont super et toujours la pour nous conseiller sur ce qu'il y a visiter, manger et ou sortir !! Encore merci !!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 dub 2016
8.6

아침제공이 만족스러웠고 시설과 보안도 가격대비 좋았습니다!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
11 dub 2016
9.7

I don't know if I am picky or just have a certain standard that I need to meet. Normally I do not give hostels this high of a rating but La Posada de Huertas really surprised me. The beds were comfortable and the bathrooms were clean. The staff cleaned the kitchen, bedrooms and bathrooms daily. When I mean clean, they mopped and scrubbed everything. I have been in many hostels where you weren't even sure if the room had been cleaned this year. The only issue I had was the wifi, spotty at best.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 dub 2016
3.4

위생 상태가 너무 안좋습니다 와이파이는 라운지 밖에 안터지고 약합니다 쉴 공간이 부족합니다

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 dub 2016
10.0

Es un lugar agradable, no es lujoso , pero tiene todo lo que necesitas a un buen precio. La gente de la recepción es muy amable, así como la gente del servicio. Buen ambiente, los sanitarios un poco estrechos y las duchas algo incomodas, pero lo compensa la buena ubicación y la calidad de la atención de la gente del lugar. Sin duda alguna, volvería allí. Buen ambiente.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.