Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

La Posada de Huertas

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 4895 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.5
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 4895 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 bře 2017
7.7

Breakfast on saturdays and comfy beds! Great place, but would love darker window shades (the window opened to the hallway so anyone's lights from the hall get turned on!) and a cleaner bathroom. Should bring shower shoes!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 bře 2017
9.4

We had a wonderful stay, building felt very secure and the staff was very friendly. Would definitely recommend to anyone planning a visit to Madrid.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 bře 2017
9.1

Poco ruidoso y en el centro de Madrid, a 1 minuto andando del metro. El baño del hostal está impecable, al igual que las habitaciones. Wifi en las zonas comunes, aunque no llega a las habitaciones. Es el lugar ideal para compartir y experiencias con otros viajeros. Enchufese la cama y en el baño hay secadores de pelo. Si volviese a Madrid me hospedaría en el mismo lugar sin duda alguna. 100% recomendable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 bře 2017
4.3

최악... 화장실 뜨거운 물 안나옴 같은 방 썼던 여자애중에 한명 토해서 극혐....

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • miyarts
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 bře 2017
6.9

hostel with few toilets, good location, impolite staff, breakfast simple and good locks

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
27 úno 2017
3.4

Lamentable hostel, le hace falta un lavado de cara urgente. Está sucio y viejo y solo hay dos baños por planta. El trato de personal también de lo peor. El check in era a la 13:30, llegué a la 13:05 y no me dejaron guardar mi maleta en la taquilla de la habitación, me hicieron esperar 25 minutos en el mugriento sofá que tienen en la entrada. Al menos estuve entretenido con el numerito que estaba formando el recepcionista con una cliente que quería cambiar su cama.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 úno 2017
2.0

Sin ningun tipo de comodidad, un hostal que cobra como un hotel y no vale ni para ducharse y menos para dormir

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
24 úno 2017
5.7

The location is great. The hostel looks outdated, the beds are uncomfortable, it looks dirty and the privat bathrooms are way too small.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
22 úno 2017
9.4

This place was a no frills hostel but still comfortable. Beds were good, WiFi worked, people were nice, showers were hot. I stayed in a 5 bed female dorm and it was not too crowded. I liked the key system as you could wear it on your wrist instead of having to keep it in your pocket. They were also generous with their luggage store room, letting me keep my stuff there for free when I left for a few days. Maybe the best part was the location - right in the middle of charming old Madrid.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • josefo
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 úno 2017
10.0

el hostel es bueno, la atencion es excelente, morad y naser son moy atentos. lo recomiendo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.