Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

La Posada de Huertas

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 4,713 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 4,713 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.8
La Posada de Huertas Located at Huertas 21, , Madrid.
La Posada de Huertas
Spain
Madrid madrid 28014 Huertas 21
84% 4713
40.4137901 -3.6993241
La Posada de Huertas
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
29 lis 2016
8.0

Muy recomendado, todo funcionaba bien (salvo el wifi a veces en la cocina), buena atención, buen desayuno, buen ambiente en general.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nepal, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 lis 2016
9.7

Very Nice Hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 lis 2016
8.6

El hostel en general muy bueno, para criticar, los baños son pequeños, algunas duchas no tienen buena presión de agua, el desayuno es normal, el espacio donde se sirve no alcanza para la gente. A favor, tiene lockers en cada cuarto con cerradura, tiene ascensor, guarda bultos y la gente de recepción es muy servicial.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 lis 2016
6.9

Leider wurde ich in der letzten Nacht( 25.11.-26.11.) von einer Zimmernachbarin bestohlen, bemerkte zu hause das Feheln eines Paketes, habe sofort (26.11.) das Hostel informiert. Sie sahen sich jedoch nicht in der Lage schnell zu handeln. Somit bin ich ein Geschenk für meine Familie los. Es ärgert mich sehr! Freundliche Grüsse Edith Jakob

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • CoffeeCourtesan
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
21 lis 2016
8.3

The hostel offers plenty of activities throughout the week and it's really close to the centre. I enjoyed my stay and met lots of cool people.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 lis 2016
8.9

My review for La Posada de Heurtes is a fairly positive one. Decent value considering only using the place to rest my head. It was warm and comfortable although there was no hot water for a shower morning or evening. The guy at front desk was REALLY HELPFUL in giving directions. on returning to Madrid (which i most definitely will!) i would stay again, but, not without checking out or trying other hostels and comparing value.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 lis 2016
8.0

Nice Place

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 lis 2016
6.0

I have never seen hostel kitchen as bad as that. It was dirty and it didnt have normal dishes. You are supposed to use disposable ones. That is such a bad waste! People didnt clean after themself and my food got stolen even I added a label with my name and date. Some of the staff were really nice but some of them made me feel like I am stupid if I ask for help.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
9 lis 2016
8.6

Sólo me quedé una noche pero en el piso en el que estaba habían sólo dos baños para tooodos, por ende se hace más difícil que los baños se conserven limpios. El wifi no funciona muy bien en las habitaciones. Está bien ubicado, el personal es muy amable y es muy seguro.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Esitmado Cliente, Gracias para quedarse en la posada de huertas. En la planta que se quedo que es la segundo hay dos baños indiviual , pero luego la mayoria d elas habitaciones tienen baño dentro. Espero que hay disfurtado de su estnacia con nosotros.

  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
8 lis 2016
9.1

Good hostel in central location. Friendly staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.