Hostelworld.com

La Belle Planete Backpacker Hostel Downtown Quebec

Ceny
mapa
Recenze
6.9
Dobré 917 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.9
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 6.8
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 6.2
  • Zařízení 6.3
ZAREZERVOVAT
6.9
Dobré 917 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.9
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 6.8
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 6.2
  • Zařízení 6.3
La Belle Planete Backpacker Hostel Downtown Quebec Located at 386 du pont, Downtown Quebec, Quebec.
La Belle Planete Backpacker Hostel Downtown Quebec
Canada
Quebec Quebec G1K 6m7 386 du pont, Downtown Quebec
69% 917
46.8156092 -71.2210681
La Belle Planete Backpacker Hostel Downtown Quebec
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
1 dub 2016
7.1

Très bien placé et ambiance relax. Calme car très peu de monde lors de mon séjour (période creuse). Manques quelques petites choses pratiques dans les chambres : poubelles, prises fonctionnelles, lampes de chevet, rangements...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 bře 2016
2.0

Arrived at La Belle Planete Hostel at 11pm after driving all day to get there. My friends and I were exhausted and wanted to sleep. We had booked the hostel for two days and already paid the deposit. We rang the bell and a speaker spoke. We said we were checking in. The man on the other side of the intercom said "check in closed at 9pm, you can't come in." In a condescending voice and hung up. He kept the door locked and didn't answer the bell or his phone.We then had to book a hotel across

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2016
6.3

The only good thing about this place is the location. If nothing else is available, then it's a good choice. That dog almost bit me too!!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

merci

  • Anonymní
  • Kanada, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 úno 2016
9.1

I had a great stay at La Belle Planete Backpacker, it's a little bit of a longer walk to Old Quebec but it's still very convenient. The hostel is cozy and has a very relaxed atmosphere.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
11 úno 2016
10.0

beau congé du carnaval belle ambiance auberge central parfait quand il fait froid belle cuisine ambiance auberge jeuensse

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
9 úno 2016
10.0

quelle belle ville l uaberge y est en plein centre a quelque pas des plus beau endroit pres de la gare et du supermarché trea propre skippy vieux chien sympa plein de japannese il fait froid aquébec mais ambiance tres chaude pierre est tres cultivé et tres bon guide il connais bien sa ville et tout ses atours

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 pro 2015
3.1

It stinks

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
21 pro 2015
10.0

super location en plein centre ville une vrai auberge jeunesse staff super aidant tranquille propre prêt de tou épicerie a 20seconde bar restaurant tout est a la porté petit auberge très sympa

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 pro 2015
4.9

The bathrooms smell like pee the three days I stayed there, therefore there were not clean during my stay. The room was ok. The location was not bad (because I was near a friends house and to be honest it is easy to walked to the tourist main squares). However overall a poor experience.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

.

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.