Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

LSE Passfield Hall

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 380 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 380 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.0
LSE Passfield Hall Located at 1-7 Endsleigh Place, WC1H 0PW, London.
LSE Passfield Hall
England
London WC1H 0PW 1-7 Endsleigh Place, WC1H 0PW
92% 380
51.5252597 -0.1307415
LSE Passfield Hall
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Severní Irsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 srp 2016
10.0

As always excellent accommodation and good food

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
22 srp 2016
8.9

I like the place and I'd stay again. But it was very disappointing when I was sitting out in the pleasant garden on a warm evening to be told to leave, because apparently sitting outside after 11pm is not allowed.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
16 srp 2016
8.9

Great place to stay. Nice big clean room, brilliant hot shower. Just didn't like running up 1 story to the toilet.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 srp 2016
8.9

Really great value for the money. The breakfast was outstanding! I couldn't have asked for a better location. The only downside were the showers which did not have any temperature control and didn't work very well.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 čvc 2016
10.0

I enjoy my stay in LSE Passfield Hall. The staff is here 24/7 and they are friendly. My room is clean and spacious. It is in a safe neighbourhood. I will definitely stay here when I visit London again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čer 2016
9.7

I loved my stay. The staff were super with helping me with wifi that I couldn't get to work but the staff are able to get it going. Booking of taxi and letting me leave my luggage in storage for the day. Amazing. I would recommend this place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 dub 2016
9.1

Great location and value. Would be happy to stay again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • xaga
  • Hong Kong, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
5 dub 2016
10.0

Excellent location, good transport and comfortable room, nice breakfast.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.