Hostelworld.com

L'Etoile Bleue

Ceny
mapa
Recenze
7.0
Velmi dobré 149 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.0
  • Zabezpečení 7.0
  • Umístění 6.0
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 6.0
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
7.0
Velmi dobré 149 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.0
  • Zabezpečení 7.0
  • Umístění 6.0
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 6.0
  • Zařízení 8.0
L'Etoile Bleue Located at 51 rue Jean Briaud, 33700 Merignac, Bordeaux.
L'Etoile Bleue
France
Bordeaux 51 rue Jean Briaud, 33700 Merignac
70% 149
44.8237951 -0.6722903
L'Etoile Bleue
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 zář 2015
6.0

This is more of a motel then a hostel. It was a nice change to have a space to yourself but the 40 minute bus ride into the city (and another hour train if you wanted to take a day trip) but a huge damper on things. It was nice but I would go again.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2015
7.7
Přeloženo: Google

Jediná nevýhoda je, že hotel je trochu mimo (počet cca. 20 minut městskou hromadnou dopravou dostat do centra města Bordeaux), takže se musíme naučit o autobusových linek. To znamená, že autobusová zastávka je 5 minut chůze pouze. Ale pokud je to možné jen proto, že dopravena poslední autobus, který jezdí mezi centru Bordeaux a hotel není za 19.30. Kromě toho se uvítací a držení hotelu jsou zcela správně

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Paraguay, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 srp 2015
9.1

muy lindo todo... pero lejos del centro, pero si tienes coche muyyyyy pero muy bien....

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 srp 2015
7.4

Bon accueil, chambre un peu... exigüe..mais cela s'est bien passé.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • ajcorbett88
  • Anglie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 srp 2015
9.4

This hotel is a great bargain for the money. There is a reasonably priced restaurant serving very good food. The staff are friendly and there is, if you want it, a pool. It is essential to have a car, but, if you do, I'd recommend this as a base to visit the vineyards and beaches of Bordeaux.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
27 čvc 2015
8.0

A functional place, with a feel like a motel - very close to the airport, so ideal for our purpose. It's great if you have a car.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
9 čvc 2015
8.6

I enjoyed my stay here in july 2015; I stayed for 2 days. the staff were very helpful when asking for help on activities around the city and directions. The hostel is within close range to direct buses to the city centre which is very useful, otherwise it would be a long way to get to the city. The rooms were clean and when it was cleaning hours we were still in our room, however she came back later on when we were out which you dont get at most places!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
1 čvc 2015
6.9

If you are looking to stay in Bordeaux, this is not the hotel for you. Also, unless you have a car, it's a bit of a hike to the bus stop, then the tram.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
28 čer 2015
7.1

This motel is in the middle of no where with out very good transportation options to and from the train station (we had to take two 50€ taxi rides...). The restaurant is amazing though and the breakfast was the best I have had in a "hostel" in France.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 čer 2015
9.1

Wonderful little hotel. The staff was very friendly an accommodating. A very peaceful place to stay. Wifi in the rooms did not always work properly, but wifi at the café was fast and reliable and I believe the issue in my room may have been temporary or related to the specific location in the building.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.