Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kyoya Ryokan

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 666 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.6
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 666 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.6
Kyoya Ryokan Located at 2-11-4, Habashita, Nishi-ku, Nagoya.
Kyoya Ryokan
Japan
Nagoya 451-0041 2-11-4, Habashita, Nishi-ku
94% 666
35.1782062 136.8916654
Kyoya Ryokan
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
21 lis 2016
9.7

It his was a lovely little place. The onsen was deserted both times I used it. The only downside is there are no restaurants nearby,so order ahead when you book here, or be prepared to go another neighbourhood.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 lis 2016
8.9

旅社的环境还是很不错的,传统日式的客房,行李寄存很安全。位置在传统的街道上。

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 lis 2016
9.4

This is a Ryokan with a hostel style dormitory and a common space who a small kitchen. Worth staying for a night to relax in the public bath.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 25-30
  • Světoběžník
  • 43 Recenze
15 lis 2016
7.7

Decent for a short stay!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 lis 2016
10.0

Perfect place! Staff are extremely helpful and nice.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
26 říj 2016
9.7

Amazing place. Really wish I could have stayed longer.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 říj 2016
9.4

Very friendly staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • veikolasting7077
  • Estonia, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 říj 2016
10.0

Hello, The best hostel/hotel experience I ever had. Very clean and comfortable facility and super breakfast in Japanese style. Best way to start Japanese tour. Best regards to the staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 říj 2016
8.9

The dorm had its own small living room and kitchen, which was very nice. The free bicycle rent was a big plus. The hotel was very beautiful. Unfortunately the garden was filled with mosquitoes,but it was still beautiful. The staff were very friendly and helpful.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
7 říj 2016
9.7

One of the best places I've stayed in. The man who worked let me make an international call for free and when I left he gave me a Halloween style goodie bag! Excellent place, very clean and adjoining onsen for free as part of stay, fantastic.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.