Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kyoya Ryokan

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 690 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.8
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 690 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
18 dub 2017
10.0

Le lieu est assez unique et vous fait profiter d'un ryokan avec bain publique et jardin pour un prix très abordable. Le dortoir est excelent propre avec tatami et salon central génial pour discuter avec les coloc. La fille qui nous a accueilli n'était pas super agréable mais le gérant le lendemain qui nous a accueilli pour le check out était genial et nous a mm offert un assortiment de bonbon japonais. Super attention.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • GIN_RIN
  • Taiwan, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
14 dub 2017
9.7

Very great ryokan. Recommend for the traveler who wants to be relax and stay 2 days at least.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Mielemiah
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
12 dub 2017
10.0

Superbe ryokan avec un personnel adorable. Lit en chambre mixte super confortable, déco typique et charmante, bain super agréable, propreté au top. J'y retournerai les yeux fermés !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 dub 2017
9.7

유카타와 온천은 아니어도 료칸분위기도 느낄 수 있어서 좋았어요. 숙소도 깨끗한 편이었고 침구류도 푹신했어요. 도미토리 내부에 전자렌지랑 냉장고도 있고 개인소지품 보관 할 수 있는 공간도 있어요. 나고야 역에서 걸어서 20분 좀 안되게 걷는거 같아요. 거리가 좀 있는데 그래도 가성비가 좋은 곳이에요~

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
6 dub 2017
9.1

Le ryokan est d'un super rapport qualité prix. Il y a un bain à la japonaise à essayer absolument.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
30 bře 2017
9.7

Was a bit of a walk from the station, but once you get to the hostel, the bikes you can ride can get you anywhere in Nagoya pretty quickly! Nagoya castle is just a few blocks away. The bath house was nice as well, and the dormitory common room was nice and spacious.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • lele8797
  • Čína, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 bře 2017
10.0

虽然到达比较晚,店家已经将钥匙放在前台。在前台通过电话联系店家后顺利进入房间。房间干净卫生整洁。细节处处体现的淋漓尽致。可以免费用自行车,投币寸行李,后花园简直太美了。来不及泡汤,下次肯定再住。 地理位置很好,名铁出来google可以到。前台的老爷爷超可爱,退房还送了小礼物

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
20 bře 2017
9.4

awesome place! I stayed in the female dorm and I even got a yukata to wear for the way to the onsen area in the pretty nice garden. I asked, it is okay for a foreigner with a tattoo to use the onsen. And they have 5 bikes for free to use. So Nagoya was a really nice ride. Because they were so nice I booked the breakfast - and it was really great and yummie! You should try it too - even it seems to be a little expensive - it's really worth it to have an japanese breakfast experience. 5 stars! :-)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
9 bře 2017
9.4

Good location between central Nagoya and the castle so both are within walking distance. Dorm style Ryokan with very comfortable bunk beds.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • TravelingSnacker
  • Kanada, Skupina ženy, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
2 bře 2017
8.9

Was really nice being in the coed dorm because that's where the kitchen is for the dorm, so we had access to it late. The hot bath was great and I liked how there is a window you can open. Nice garden area. Complimentary gum. I found my bed to be comfy.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.