Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

KulturBerlin Sucre

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 741 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 741 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 zář 2017
10.0

Ótima localização, excelente café da manhã e staff muito atencioso. Vale muito a pena!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Carol_maia
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 zář 2017
10.0

Simplesmente amei esse hostel. Ambiente, instalações e atendimento . É bem pertinho dos pontos principais e dá pra fazer tudo à pé. Recomendo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 zář 2017
8.6

O staff é super gentil e o clima do hostel muito agradável! Cafe da manhã bem variado, com muitas frutas, sucos, iogurte, chá, café, pães e geléias. Senti falta de algum tipo de proteína, como queijo ou ovos. Uma pena que os quartos não tenham chave e os banheiros, apesar de bem limpos, não tem tapete, nem apoio para colocar os objetos de higiene pessoal, o que faz com que fiquem logo com aparência de sujos.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
31 srp 2017
9.7

Ottimo, pieno di giovane e colazione numero 1 di tutta la Bolivia

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
28 srp 2017
9.4

One of the best hostels I've been to, makes it hard to leave and actually go do things. I thought the dorms were awesome, I had a loft to myself because no one wanted to climb the ladder. Food was great, cheap and Bolivian. I liked their Spanish school. Wifi isn't great.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
16 srp 2017
9.7

Tout le monde passe par cet hostel. Un bon moyen de faire des rencontre. I

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
15 srp 2017
5.4

After I checked in and put bags in the room i went to the restaurant to have something to eat. The food   is good and so is the breakfast. But when I returned to the room I found a rabbit there and pee on the and smelly. I complained to the guy  That o was not comfortable sleeping in that room. He said they did'nt have no room available so i went out for another hostel in the middle of the night which i was unlucky finding a room for the night. When i returned back the guy offered me to give me

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Sorry for the bad experience with the rabbit. Unfortunately it disappeared. It was the rabbit of my kids, a very cute animal. All guests took fotos and loved him. He is gone, so you can come back to our hostel.

  • Anonymní
  • Australia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
10 srp 2017
9.1

I agree with all reviews about noise. In the dorms above the main area there is no insulation. The beds may as well be in the disco. The beds are awesome however and the showers hot, etc. I got to know all of the staff here and they're a jovial, professional and friendly group. I think they have a tough job because it's a rowdy place and there are a lot trashed backpackers here. If you want quiet, the rooms out back are great and thr garden there is fantastic!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
8 srp 2017
6.3

Gute Lage, super Frühstück. Die Betten sind eine Katastrophe. WLAN gibt es nur an der Rezeption. Nicht zu empfehlen!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • JuliaKath
  • Německo, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 23 Recenze
8 srp 2017
7.4

The hostel is okay, quite close to the main square. The breakfast is amazing, but wifi only works at reception. There is a garden, but other than that no proper common area.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×