Hostelworld.com

Kolega Guesthouse

Ceny
mapa
Recenze
9.8
Nádherný 466 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.8
ZAREZERVOVAT
9.8
Nádherný 466 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.8
Kolega Guesthouse Located at Alesandra Paravije 3 , Zadar, (Tri Bunara), Zadar.
Kolega Guesthouse
Croatia
Zadar 23 000 Alesandra Paravije 3 , Zadar, (Tri Bunara)
98% 466
44.1170753 15.2230569
Kolega Guesthouse
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 kvě 2016
10.0

Fantastic place, everything you could want for a base in Zadar. Our room was much more comfortable than the "business class" hotels I often have to use for work, the kitchen had everything we could need, it's right in the middle of the old city, and Marin and Maria (hope I've got that right) made everything easy. Thank you!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 kvě 2016
10.0

For me, it was perfect. Placed in the historical center of Zadar, clean rooms, bathrooms and kitchen and lovely people. I'm really grateful of my days there. Owners were really kind and helpful with everything. I'll definitely come back, and I definitely recommend anyone to sleep in this place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 kvě 2016
9.7

Unser Zimmer war groß und einfach aber zweckmäßig und geschmackvoll ausgestattet. Die Gemeinschafsküche lies keine Wünsche offen. Das Bad könnte n Zukunft die eine oder andere Schönheitsreparatur vertragen, war aber generell in Ordnung. Marin war ein sehr netter Gastgeber.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Indonesia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
4 kvě 2016
10.0

Love the place. The facilities are complete and satisfying. Wifi is good and there are kitchen, personal computers, etc. The place is also nice and not packed so it was perfect for us. The staff is also nice and speaks perfect English. The location is good--it is near the Forum and the sea organ. The room is clean and quite spacious, nothing to complain about. The shared bathroom is also clean.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 dub 2016
8.9

Marin hat uns sehr freundlich empfangen. Die Unterkunft ist einfach, aber gepflegt. Die Lage absolut top.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
9 dub 2016
10.0

Excellent location. Excellent value for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • jobbyc2910
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
6 dub 2016
10.0

Lovely location, friendly people. Tiny bit hard to find at first but everything else excellent

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 dub 2016
10.0

Great place, great location, super clean, I highly recommend staying here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
1 dub 2016
10.0

The host was super kind and the place was lovely. Definitely not great for a rowdy group, but perfect for a relaxing day or two.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.