Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kiwi Basecamp

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 846 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 846 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 čer 2017
9.4

Great hostel but Christchurch is not what it used to be!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čer 2017
9.4

I truly enjoyed my stay at Kiwi Basecamp. Friendly and chill atmosphere, helpful staff, and good location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
6 čer 2017
7.7

Narrow premises, awesome staff, good bread

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Jasonha19871411
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 66 Recenze
5 čer 2017
9.4

Nice hostel and Laura was great with recommendations.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 čer 2017
10.0

Such a super hostel! Quick check in, helpful staff, friendly people and super clean. When I come back to work in NZ I really hope you have space as I will definitely be back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
24 kvě 2017
9.7

Definetely one of the nicest hostels I stayed in, in New Zealand! Extraordinarily helpful and friendly staff and really nice facilities (washing machine 2 NZD, dryer 4 NZD). Well equipped kitchen and complimentary fresh bread and jam for breakfast. It is a 15 minutes walk to the nearest supermarket and to the city center, though. However, there are some bars and restaurants around.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
23 kvě 2017
9.4

Muy moderno, todo parecía nuevo. Camas muy cómodas, baños impecables, buenas zonas comunes. Algo alejado del centro.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
23 kvě 2017
7.7

Kitchen and pool is a big advantage but thé bathrooms and toilets should be cleaner.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Smíšená skupina, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
20 kvě 2017
10.0

Lovely friendly hostel, good location, delicious fresh bread made in their kitchen everyday.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 kvě 2017
9.1

The best Hostel I've ever stayed in! I loved everything about it. The owner is more than amazing. He is really helpful and even sat down with me and helped me out to figure out the route of my NZL trip. The breakfast in the Morning is getting freshly baked EVERY Morning. Just amazing. I really enjoy my stay there! Thank you for everything!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.