Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kinlay House Cork

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
7.6
Velmi dobré 2,764 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 7.1
ZAREZERVOVAT
7.6
Velmi dobré 2,764 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 7.1
Kinlay House Cork Located at Bob and Joan's Walk, Shandon, Cork.
Kinlay House Cork
Ireland
Cork Bob and Joan's Walk, Shandon
76% 2764
51.9031229 -8.4750509
Kinlay House Cork
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 čvc 2016
8.9

Es war einfach super! Das Hostel hat alles was man braucht! Genug Platz, große Küche, nette Mitarbeiter super Lage! Alles in allem sehr gut.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
22 čvc 2016
7.1

All in all it was kind of okay. Not particularly nice, incredible loud breakfast room but okay to stay for one night!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 čvc 2016
9.4

Wir haben eine Nacht in einem Doppelzimmer verbracht und unseren Aufenthalz sehr genossen. Die Mitarbeiter waren super nett und die Atmosphäre im Hostel entspannt und locker. Unser Zimmer war sehr groß und sauber. Das Frühstück war ziemlich einfach gehalten. Toast mit zwei verschiedenen Marmeladen und Tee. Alles in allem würden wir auf jeden Fall wieder kommen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Vielen dank! Glad ye liked it here

  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 čvc 2016
9.7

Really great hostel for the price, good location, quite clean. Very spacious eating area and kitchen, nice space to sit outside. Staff was very helpful and friendly, laid back. Only complaint was the stove was a bit weird to use, and the oven didn't have any labels on the notches so you sort of had to guess how to preheat it and whatnot. Also there's a pigeon that sort of just wanders into the kitchen from outside sometimes. Other than that great hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your review. Apologies about the stove - we are planning on replacing it as soon as possible. The oven we will check - thanks for telling us. That pigeon...we will give a warning to asap!

  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 čvc 2016
5.4

Opzich prima verblijf voor het geld. De kamers zijn oke maar het was er niet schoon, de gedeelde badkamers en toiletten waren ook niet schoon en weinig privacy als je er wilde douchen. We hebben er 3 nachten doorgebracht en langer dan dat zou ik er ook niet willen verblijven.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čvc 2016
9.4

Great hostel, been here alot before and will surely return! Only downside was the amount of cups, for ur coffee or tea, in the morning.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
14 čvc 2016
9.4

Great, like always :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you! Good to hear!

  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 čvc 2016
5.1

We stayed for two weeks...During that time, Internet never worked properly, kitchen Close Too early, there isn't enough space at The fridge to put The food, cause they have Too many people And only two fridges. The recepcionists were a bit rude And seems stressed all The time (The treat was not bad, but not The best) The beds are not comfortable And there were some days they didn't clean The Bathroom of our room. We stayed at a eight people room.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Kostarika, Žena, 31-40
  • Světoběžník
  • 27 Recenze
13 čvc 2016
6.3

Kitchen is very basic, the rooms have old carpets that give it an odd smell, beds are very loud. An ok stay.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • IrishGuy8175
  • Irsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 čvc 2016
8.3

Great staff and location! The staff couldn't do enough for you and the location is ideal! Would thoroughly recommend this hostel is your visiting Cork. Kevin

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks Kevin

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.