Hostelworld.com

Kinlay House Cork

Ceny
mapa
Recenze
7.5
Velmi dobré 2,672 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 6.7
  • Zařízení 7.1
ZAREZERVOVAT
7.5
Velmi dobré 2,672 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 6.7
  • Zařízení 7.1
Kinlay House Cork Located at Bob and Joan's Walk, Shandon, Cork.
Kinlay House Cork
Ireland
Cork Bob and Joan's Walk, Shandon
75% 2672
51.9031229 -8.4750509
Kinlay House Cork
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
20 kvě 2016
6.9

Not my favorite hostel, but not the worst either

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
20 kvě 2016
8.0

Sono restato solo una notte e solo per dormire. Sfortunatamente la camera era un lazzaretto dato il numero di persone che tossiva e russava ma per il resto tutto ok.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 kvě 2016
8.3

Hostel is good. Only has to do something about the kitschen. They need new cooking facilities and ovens.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 kvě 2016
8.9

Good good.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ZezetteMaya007
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
14 kvě 2016
7.1

The hostel was nice, but the bathroom in our dorm wasn't very clean. Also, I arrived late at night, exhausted and cold looking forward to a nice shower, but there was no hot water at all! It was freezing!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 kvě 2016
5.1

Sehr schmutzig und laut! Alles klappert...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 kvě 2016
4.6

Gut: sehr schnell in der Stadt, schlafsaal mit abgetrennten Bereichen Schlecht: Badezimmer sehr dreckig und Türen, Toiletten defekt, durchgelegene Matratzen und Schimmel im zimmer, zu wenig Badezimmer für die Anzahl an Menschen, Tür von schlafsaal ließ sich nicht absperren

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
11 kvě 2016
8.0

I only used my room and had breakfast once which is toast and jam. Loved my room, I had a single with my own bath. The directions provided from the bus stop are perfect. It's a short walk to downtown, but you walk up hill going to the hostel so keep that in mind if it is a concern for you.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 kvě 2016
10.0

We enjoyed staying here very much, prefect location in the charming old town and friendly staff, specially Jan at the reception desk. We will gladly stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 kvě 2016
6.0

Das Personal war nett und absolut hilfsbereit, leider waren die Zimmer teilweise sehr verschimmelt (sichtbar und riechbar)

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.