Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kingkool

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 415 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 415 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 8.8
Kingkool Located at Prinsegracht 51, , The Hague.
Kingkool
Netherlands
The Hague ZH 2512ex Prinsegracht 51
91% 415
52.0740889 4.3045919
Kingkool
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 srp 2016
6.9

Ungemütliche Betten in den Dorms, sonst alles prima.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2016
10.0

Super hostel!! Proche du centre ville avec toutes les facilités au top! Et le tout très propre. Pour le prix c'est vraiment super!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 srp 2016
8.9

My stay and Kingkool was overall good. The hostel is extremely well located, is exceptionally clean and has good access to facilities (kitchens, bathrooms etc). Definitely would recommend for a short stay in Den Haag.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • nerdiken
  • Itálie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
2 srp 2016
8.0

Splendido ostello, bellissimo a livello di costruzione e servizi. Cinema privato con un PC e tantissimi film, bar all'interno conveniente e salette relax bellissime. Cucina completa ed enorme. Due grossi difetti: il personale, gentile quanto basta e a volte un po' scontroso e i letti scomodissimi, a castello a 3 piani (3° piano con le vertigini) e si dorme su del compensato, sognando delle doghe. Posizione ottima.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • travellingM
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 srp 2016
9.7

Schönes kleines Hostel in modernem Design und toller Ausstattung wie Küche, Wlan-Lounge, Kino, Sitzgelegenheit draußen etc. Leider war vor der Tür eine Baustelle als wir da waren, aber die freundlichen Mitarbeiter haben alle mit kostenlosen Ohropax versorgt und sich 100 mal entschuldigt, was gar nicht nötig war, da die Bauarbeiter oft nur kurz am Morgen wirklich laut waren.. Alles in einem eines der schönsten Hostels, die wir je besucht haben!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Řecko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
30 čvc 2016
8.6

Nice hostel with a relaxing atmosphere! The 6-bed dorms should have been bigger, though. The space is hardlyenough for 2 people

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 čvc 2016
8.3

BEST HOSTEL EVER!! GREAT PEOPLE AS WELL!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 čvc 2016
8.0

wir haben alles unordunung gefunden . da wir erwartete haben und was wir bekommen haben .aht diesemal geklappt

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čvc 2016
9.4

Quirky hostel in an excellent location

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Macedonia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čvc 2016
9.1

Perfect hostel perfect stuff perfecet location, the only negative thing according to me is that is expencive. I paid less money to sleep in the city center in Amsterdam.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.