Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

King's Joy International Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.4
Velmi dobré 1294 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 6.2
  • Atmosféra 6.0
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 6.9
ZAREZERVOVAT
7.4
Velmi dobré 1294 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 6.2
  • Atmosféra 6.0
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 6.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 čer 2017
5.7

Bathroom unclean

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Thajsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 čer 2017
3.4

so junk bad staff

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 čer 2017
6.0

Everything is very basic.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 čer 2017
5.7

Reserve alojamiento en una habitación compartida y nos tocó con unos rusos que vivían allí. La habitación estaba muy sucia .

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
22 kvě 2017
8.9

Dorm Suite Bed given to me was clean and very comfortable with working Showers. Location is Fantastic and I felt value for the money I paid. Social togetherness is missing as this hotel is very big in size and facilities are good but unused.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
3 kvě 2017
6.0

beetje ouderwets. Overal rokende chinezen. Vreselijk onbeschoft personeel bij de receptie. Bij het winkeltje zijn ze we netjes. Geen gratis lugage store. Wel een wasmachine voor 20 yen en 20 yen om te drogen. Locatie was goed!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Waitwhatwhere
  • Izrael, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
27 dub 2017
8.0

Great location,good price, the toilets are okay, it's a hotel not a hostel, Breakfast isn't free.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 dub 2017
3.4

Persoon spreekt geen Engels, smerig hotel, geen bereidheid van personeel je te helpen. Heeft wel zeer gunstige ligging ten opzichte van luchthaven.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 dub 2017
7.4

We stayed at Kings Joy Hostel for 6 nights. As someone said before, this hostel was more of a hotel with a few dorms than a real hostel. The bar and western restaurant were closed which was too bad. It didn't really seem like anything was happening in the Chinese restaurant either. There was a little shop where you could buy a few things as well as book tours to the great wall and other places. The location of the hostel was great. The rooms were fine but the bathroom wasn't great.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 dub 2017
6.6

Arrived at 1:40 PM (20 minutes before check in), they checked us in, took our deposit, and gave us our room key. We went up to our room to put our stuff away to find the beds dirty and not cleaned from the last residents. Had to tell them 3 different times throughout the day before they gave us a new room. Even then, rooms weren't that clean, outlets didn't all work, no locks on the 'lockers' in bedrooms, and staff wasn't friendly nor personal. Location was good but that was the only good part.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.