Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

King Kong Hostel Rotterdam

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 819 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 819 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 dub 2017
10.0

A very good adress to stay in Rotterdam!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
16 dub 2017
7.1

Staff not very helpful on check in, just said your room on first floor and have me no more information at all, everything else was top class. Big rooms, nice shower and very clean

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
15 dub 2017
10.0

Could not fault anything at this hostel, great place. Will stay again if in Rotterdam.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 dub 2017
9.4

3rd floor is quite open with curtains instead of doors, which makes it a little cold and noisy.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 dub 2017
8.6

Muy bueno Hostel, en una de las mejores zonas de Rotterdam. Totalmente recomendable. Tiene una muy buena cocina a disposición las 24 hs.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 dub 2017
10.0

I had a great stay. Its the best hostel I have ever stayed. Very clean especially bathroom. I was sharing bathroom with more than 30 other guests and every time I found it clean. It has great location and funky ambience. Other guests were respectful, though there was commotion late night because people were coming in and leaving but that did not bother me much. After 10 PM lights go off and other guests maintain silence. I was in a 16 bed mixed dorm. It is located on a busy street with many pubs

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
2 dub 2017
10.0

Brilliant location and atmosphere aesthetics! I plan to go back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 bře 2017
10.0

Best place to sleep in Rotterdam! I opted for the "deluxe dorm" which is few euro more but totally worth it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 bře 2017
9.1

추천!!!위치도좋고 분위기도 좋음

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • rickard_sport1213
  • Švédsko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
25 bře 2017
8.9

Stayed in a clean dorm at the top floor with 10 beds and good comfort. Was lucky to have very polite and friendly people in the dorm too, not noisy or anything. You can always be unlucky with this in a hostel but in any case it's never the hostels fault. Location is perfect with outdoor bars and good kebab places next door, and walking distance to euromast and the city center. There is no free breakfast, actually it's rather expensive, but I guess it's a good one then. However, when I stay in a

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.