Hostelworld.com

Killarney Railway Hostel

Ceny
mapa
Recenze
7.1
Velmi dobré 2604 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 6.9
  • Atmosféra 6.8
  • Čistota 6.2
  • Zařízení 6.5
ZAREZERVOVAT
7.1
Velmi dobré 2604 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 6.9
  • Atmosféra 6.8
  • Čistota 6.2
  • Zařízení 6.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 úno 2017
9.1

Great location and very clean. Some staff were more helpful than others. Door to the outside in oyster room doesn't lock. 2 minutes walk to bus station. Breakfast is just coffee tea cereal and toast but it's free.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 úno 2017
4.3

Nous avons été très déçus par cette auberge. Premièrement j'avais réservé 4 lits dans une chambre de 4. À notre arrivée on m'annonce qu'on sera dans une chambre de 9, j'insiste pour avoir une chambre de 4 et on m'a fait peur 28€ en plus pour 2 jours ! Je n'ai pas trouvé ca commercial du tout! Chambres minuscules, toilettes et douches sales ! Rapport qualité prix : 0!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
4 úno 2017
7.1

The hostel has a good location, if you're travelling by train. Staff was really unfriendly and shouted at us just because we wanted to do the washing up after dinner. Dorms are nice and clean but there were not enough chargers and no light at the beds. Kitchen was okay, there were no small cutting knifes. They will put the breakfast away exact at the time it ends, so be in time.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 úno 2017
8.6

loved it will be back

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
3 úno 2017
6.3

The only good about this hostel is the price and one member of its staff. The rest of the staff aren't very friendly or polite. The breakfast is good. Cleanliness isn't a strong point. Bedrooms were extremely cold, and they usually don't turn on the heating during night.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 led 2017
7.1

Super Lage, Restaurants und Busse waren schnell erreichbar. Zimmer war in Ordnung, hätte sauberer sein können. WLAN war sehr gut :)

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
14 led 2017
6.0

It was average. The staff, the lady Greta in particular who runs the place wasn't particularly welcoming. I feel she should pay attention to how she welcomes her guests. But it was alright if in need of a cheap stay. Not that clean, but wasn't unbearable dirty.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 led 2017
7.1

Wir haben lediglich eine Nacht in dem Hostel bei einer Durchreise verbracht. Die Mitarbeiter waren sehr freundlich und die Lage ist sehr gut. Man ist sehr zentral gelegen und erreicht nach wenigen Schritten schon den Stadtkern. Als Ausgangspunkt für viele Ausflugsmöglichkeiten ideal. Wir hatten zwei Betten im Dorm gebucht und waren schon etwas entäuscht was die Sauberkeit betrifft. Es war einfach alles alt und nicht gepflegt gewesen. Die Laken und Bettdecken hatten Flecke u waren nicht frisch.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 led 2017
8.9

I book the wrong night by mistake, I showed up a day early but the very helpful man on the booking desk said no problem and helped me. What a awesome guy and thanks a million. I will book that hostel again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 led 2017
9.7

Me hospede en el hostal ya que iba de paso, no es céntrico pero en 3 minutos estas en el centro del pueblo, cuenta con lo necesario para pasar unas cuentas noches aun que la cama no es muy buena que digamos

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.