Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kilkenny Tourist Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 1464 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 1464 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Singapur, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
25 dub 2017
6.9

The hostel is located in a convenient location. However, the hostel doesnt have a very comfortable setting. The kitchen looks a bit disorganized and the shared-gender showers are small and requires some cleaning (mould on wall). The beds were squeaky and there were no individual adaptors/light by the beds.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • emme89
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 dub 2017
8.6

Nulla da segnalare

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 dub 2017
10.0

Very nice and cute place, especially the common rooms. Very clean and very friendly atmosphere.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 dub 2017
9.1

Super hostel as usual. I will stay again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
14 dub 2017
8.3

Good value for money

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 dub 2017
8.6

I loved this hostel. I was alone and I met such cool people in the front room over a game of cards. The open fire kept us all cozy! Not many complaints here! The lockers are outside the rooms, free fresh towels, really cool kitchen with free tea and coffee, I didn't cook but there was facilities to whip up a meal if needed! Location is perfect in the center of town. Plenty of info on the walls with things to do in KK and the staff were more than happy to answer my questions! Will stay again!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
8.9

Nice hostel, nice staff, ideally situated in the heart of killkenny !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 dub 2017
9.7

Super Hostel !! Mit toller Atmosphäre. Lieg mitten in der Stadt, alles ist gut zu erreichen. Betten quietschen ein wenig, aber absolut noch im Ramen. Der alten Dielenboden is mit Teppisch ausgelegt und total kuschelig. Wirklich weiter zu empfehlen für einen Trip nach Kilkenny. Wir schauen auf jedenfall nochmal vorbei :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 dub 2017
9.7

Staff was very helpful and welcoming. The location is fantastic, right in the middle of everything.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
31 bře 2017
9.4

Wonderful cozy fire place, so although the wifi didn't really work in the rooms there was always a nice place to sit while you wanted to use it. Great kitchen. Excellent free tea. And amazing location. One of the cleanest hostels I've stayed at.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.