Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kilkenny Tourist Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 1,337 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 1,337 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.8
Kilkenny Tourist Hostel Located at 35 Parliament Street, Kilkenny City, Kilkenny.
Kilkenny Tourist Hostel
Ireland
Kilkenny 35 Parliament Street, Kilkenny City
85% 1337
52.6548580 -7.2548818
Kilkenny Tourist Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
19 srp 2016
9.4

Super accueil nous a proposé son parking privé pour nos motos

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
18 srp 2016
7.1

Best part of this hostel: comfortable beds and good pillows with clean linen. Other than that, there was no free breakfast, the wifi didn't work off of the first floor, and the beds had no privacy. The staff were super friendly, though, and the place was clean.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 srp 2016
8.0

Everything was okay, nothing to complain about.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 srp 2016
5.7

Chambre limite au niveau propreté et très bruyant De plus, aucune convivialité

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 srp 2016
9.4

I simply loved this hostel. Cosy house, cosy kitchen (although small, depends on the amount of guests), great location, nice atmosphere. I felt at home there, specially in the living room and the kitchen with its georgian window and well-decorated walls. The toilets were apropriate and clean (amazing hot water in the shower), the room was good and big (suitable to 8 beds).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
14 srp 2016
8.6

Excellent location. Wonderful flexible staff.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 srp 2016
10.0

A great place! Nothing to complain about. Rooms are not overcrowded, which is brilliant.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 srp 2016
10.0

Guys has been a short but enough holiday in Kilkenny and in the hostel, ppl that work here are absolutely super. Thanks again for the amazin time I spent there

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 srp 2016
6.6

No lockers, door did not lock. Pretty basic.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi there Thanks for your feedback. Our lockers are located in the hall, and they're free to use if you have your own padlock or it's just 1 Euro to hire a padlock..sorry you seemed to have missed them. All our bedroom doors have locks on them too. We're glad you liked our great city centre location. All the Best

  • Anonymní
  • Francie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 srp 2016
7.1

Auberge sympathique, très bien placée. Pas de luggage room ou d'endroit pour mettre ses affaires dans les chambres, ce qui rend la sécurité un peu limitée. Le petit déjeuner n'est pas compris mais il y a du thé et du café de disponible. Les pièces communes sont très agréables.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.