Hostelworld.com

Kif-Kif Marrakech

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 424 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 424 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 9.1
Kif-Kif Marrakech Located at Rue el Ksour, Derb el Kadous, 9, Marrakech.
Kif-Kif Marrakech
Morocco
Marrakech Marrakech 40000 Rue el Ksour, Derb el Kadous, 9
93% 424
31.6278608 -7.9915344
Kif-Kif Marrakech
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • alexbelluzzo
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 čer 2016
10.0

Zackariya was a a very gracious host and welcomed us with tea and cake as soon as we came in the door. He was willing to help out with any needs we had immediately. The hostel was very clean and had all the basic necessities. It was located very close to the main square and was very convenient. Overall a great staff at hostel kif kif

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 čer 2016
10.0

I enjoyed the stay for one night and liked that it is a family business running the hostel. It feels more like being in a Moroccon home being part of a family than hostel where you talk to strangers.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čer 2016
10.0

Good hostel good staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čer 2016
10.0

I LOVE THE KIF KIF. Perfect location right in the medina, friendly staff, comfy beds, yummy breakfast, cool terrace, cheap price, wow.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čer 2016
10.0

I've spent nice days there. Sakarias y Mohamed are great people. The hostel is clean and the location is perfect.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Slovensko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čer 2016
9.4

we were here, for one night. Everything was great and staff was very helpfull :) and we could pay in euros :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 čer 2016
10.0

Had a great stay at the Kif Kif hostel in Marrakech. All of the staff were really friendly and very helpfull. Both Mohamed and Zakaria especially were great about answering any questions I had and helping me out with anything I needed. Would definately stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 čer 2016
6.0

I was disappointed. It is not expensive and they give a good breakfast (although it is just bread in different forms). Then again, the bathroom was absolutely disgusting. This place needs some cleaning. Also, not enough plugs to connect electronic devices.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Severní Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čer 2016
10.0

awesome hostel, staff are helpful and welcoming, Bushra keeps the place very clean, Lefkih, Nordin and Zachariah could not be more hospitable, breakfast is more than enough and the terrace had good views, thank you, I can recommend hostel kif kif

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čer 2016
10.0

good choice for backpackers, very cheap, clean, free breakfast and helpful staff, thank you lefkih, Nordin and Zak, I can recommend this hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.