Hostelworld.com

Khaosan World Asakusa RYOKAN

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 479 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 479 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.6
Khaosan World Asakusa RYOKAN Located at 3-15-1, Nishi Asakusa, Taito-ku, Tokyo.
Khaosan World Asakusa RYOKAN
Japan
Tokyo 111-0035 3-15-1, Nishi Asakusa, Taito-ku
87% 479
35.7146795 139.7917878
Khaosan World Asakusa RYOKAN
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 kvě 2016
9.4

Great hostel at an affordable price, especially for travellers looking to experience a more Japanese-style accommodation on a budget.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Filipíny, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 dub 2016
9.1

A great place to stay in Tokyo, we did not have to look far for places to eat & get some necessities. We were a group of 5, they accomodated us in a 6-bed mixed dorm. The inside is very quiet, yet the activity areas are very lively from people all around the world where you could meet & gain new friends. We would definitely return & stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2016
8.9

Thank you for all of staff at Khaosan World Asakusa RYOKAN, we six people had a great memory in Japan. We relax a lot let us can travel and enjoy every day. After all, thank you so much~ p.s we are Taiwanese , and Japan and Taiwan are good friend~

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2016
8.0

Good place to stay :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 dub 2016
7.7

Nice staff and friendly. Location very connivence But payment method too much charge for pay via credit card. 5% fee

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 bře 2016
7.7

still a nice place overall. there is a common kitchen for everyone to use. we managed to get some take-away and have them heated up in the kitchen which allow us to save some money overall on food

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Česká republika, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
29 bře 2016
9.4

Great location, great staff, comfortable futons and beddings. Cool interior and facilities. Definitely a place to return to.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Thajsko, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 bře 2016
7.7

This place is really nice. It's clean. Facilities are good. We are very happy to stay there.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Indonesia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 úno 2016
10.0

Stayed at a mixed dorm but okay. Clean and comfortable. Staff were nice and helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
24 úno 2016
10.0

Great hostel, fairly short walk to train and subway. I had a great time in Asakusa.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.