Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Khaosan World Asakusa HOSTEL

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 1,655 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 1,655 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.1
Khaosan World Asakusa HOSTEL Located at 3-15-1, Nishi Asakusa, Taito-ku, Tokyo.
Khaosan World Asakusa HOSTEL
Japan
Tokyo 111-0035 3-15-1, Nishi Asakusa, Taito-ku
90% 1655
35.7146621 139.7917824
Khaosan World Asakusa HOSTEL
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 zář 2016
8.0

Well located and nice enough facilities but compared to other hostels in Japan, I felt the staff wasn't as nice and welcoming as what I had been used to so far...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2016
4.3

Es war dreckig in unserem Zimmer und es stank! Des weiteren hatten wir riesige Käfer im Bad gefunden. Auf dem Balkon war es auch sehr dreckig und die dort vorhandene Badewanne war mit Dreck belegt! Zu guter letzt war under Bett viel zu klein! Wir haben für ein Doppelzimmer bezahlt und es war nur ein Bett vorhanden, welches Grundsätzlich als Einzelbett vermietet werden soll! Das Bett war zudem auch sehr unbequem! Sehr unangenehmer Aufenthalt!!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
10 zář 2016
9.7

Overall, my stay was great. The place is clean, staff are nice and it's located in a good area.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
9 zář 2016
10.0

Awesome experience! The happy hour makes it very easy to meet fellow travelers! Conveniently located, especially if you are flying in or out from Narita airport!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • YUNSHUOCHEN
  • Taiwan, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 zář 2016
8.0

Convenient location, amenities perfect

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
7 zář 2016
8.3

Overall a very good stay for the price + clean + secure + attentive staff - wifi worked only in corridors - beds were very creaky

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Pár, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
6 zář 2016
8.0

It was a quiet secure area, where you hade everything you needed in walking distance! Pure awesome!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Thajsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 zář 2016
9.7

The staff tried to help me. He gave me the information about tourist attractions in Tokyo, and he also gave me a guide book in my language. I was very impressed.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
30 srp 2016
10.0

This place was fantastic I wish I had booked longer! The room was spacious Had its own toilet and shower Lockers for use for free! Bar downstairs with happy hour Met so many other travellers as they had a bar Great kitchen lounge area If your going to pick a hostel this is the one to stay at Close to everything

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 srp 2016
9.4

Great hostel, great staff, location and facilities. Will be back

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.