Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kendal Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 193 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 193 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 kvě 2017
10.0

great staff and cosy bed

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 kvě 2017
9.7

Great place to stay, friendly and helpful. Nice old building with character.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2017
9.4

Lovely welcoming place staff very pleasant and helpful ideally located would definitely recommend 😃

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 dub 2017
8.0

Pretty damn groovy. Absolutely loved the ginger cat. The only issue is that all of the bathroom facilities are for small people. I had to duck my head in the shower room and the shower head was at chest height.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 dub 2017
10.0

Great people, very good location, right in the middle of the town centre. Most comfortable beds ever and great atmosphere! Loved it there!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
28 bře 2017
9.4

Loved It! Most confortable bed I slept in in a hostel. Kitchen and common rooms are great, and the staff was very welcoming and helpful, The surroundings are beautiful and It's a 10 seconds walk from a cinema, bar and café. Private bathrooms in the dorm were also amazing.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2017
9.4

The staff are always super friendly and will go out their way to help. Friendly and homely atmosphere .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2017
8.9

Lovely host, perfect service and information at the arrival, easy arrival and departure and all at a very fair price.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
24 bře 2017
9.1

Wonderful location in the center of town on the main road. Owner and staff are very friendly and welcoming. We felt as if we were in someone's home. They are dog friendly and have a cat who now and then appears to greet whoever is about. i would enjoy returning here and would recommend this to anyone who is traveling in this area.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 bře 2017
9.7

I loved it. First time I've stayed in a hostel it's was fantastic. The facilities was decent & the bed was cosy.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.