Hostelworld.com

Kendal Hostel

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 134 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 134 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.0
Kendal Hostel Located at 118-120 Highgate, Kendal, Cumbria, Lake District.
Kendal Hostel
England
Lake District Lake District LA9 4HE 118-120 Highgate, Kendal, Cumbria
92% 134
54.3243327 -2.7512168
Kendal Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2016
10.0

Friendly and helpful staff great atmosphere in a great location well recommended

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you very much for taking the time to write us a review and we are so glad you enjoyed your stay with us at the hostel Kristina & Jan

  • Anonymní
  • Čína, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 bře 2016
8.3

We are very happy for our stay, simple, good location, friendly staff and good value for money for one night stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your kind comments and we hope to see you again in the future. Kristina & Jan

  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 bře 2016
10.0

Great place to stay- staff were really helpful, ideally located in the town centre and has all the facilities needed. Had a fantastic stay and would definitely return!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for taking the time to provide feedback on your stay at the hostel, we are very pleased that you had a nice time Kristina & Jan

  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 bře 2016
10.0
Přeloženo: Google

Znát na koleje a personál za téměř dva roky, speciální a příjemném místě. Bude stále přicházejí tam, když jsem přišel znovu Kendal.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

We are happy to have you come and stay with us and so is George! Kristina, Jan, George and Maisie

  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
4 bře 2016
8.0

Stayed at this hostel for one night whilst attending a gig at the nearby Brewery Arts centre. I found the location excellent, the staff very helpful on the whole. The room was tidy and clean. Would definitely stop here again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

We are very lucky to be situated next to the Brewery Arts Centre and it is great for guests who are attending events there Kristina & Jan

  • petrchadima457
  • Česká republika, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 bře 2016
10.0

We had a very nice stay here. Hostel was well organized, room, bathroom, kitchen clean. Owners were brilliant, welcommed and very helpful

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your kind comments. We do try our best to keep the hostel clean and tidy for our guests to use. We hope to see you again in the future. Kristina & Jan

  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 led 2016
9.4

Cool place - was really happy with the room we booked here, last minute. The host were really friendly and beds very comfortable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Some of the most spontaneous nights away are the best ones! We are glad you had such a nice time. We hope to see you again. Kristina & Jan

  • Anonymní
  • Rovníková Guinea, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 pro 2015
8.6

Helpful and accommodating staff. We enjoyed our stay very much.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.