Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kabul Party Hostel Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 5,514 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 5,514 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.3
Kabul Party Hostel Barcelona Located at Plaza Real 17, , Barcelona.
Kabul Party Hostel Barcelona
Spain
Barcelona 08002 Plaza Real 17
88% 5514
41.3797085 2.1752836
Kabul Party Hostel Barcelona
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kostarika, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 pro 2016
9.1

Un excelente sitio para pasarla bien en Barcelona. Atmósfera perfecta.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 pro 2016
10.0

Loved that the card is for the building, room and locker, and there are chargers inside the lockers!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 pro 2016
9.4

Vine en cuestión de un poco más de un mes dos mates a Barcelona y ni lo dude. Kabul. Estuvimos con muchos amigos y ahora somos dos. La atención es buenísima, el personal es muy amable y atento a lo que necesites. Son súper flexibles. Hay que tener en cuenta que es un bar, no descansa nunca, se puede participar o no, pero si se quiere siempre hay movida. La ubicación es excelente tanto para el día como para la noche. Desayuno 10 puntos y cena gratis. Seguro que seguiré viniendo!!! :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Afrika, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 pro 2016
9.7

Fantastic place, if you want a good time in Barcelona this is the place to go.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 pro 2016
8.3

Kabul querido como te quiero! La segunda vez que voy y voy a volver. Mohamed en la recepción y todos los chicos siempre con la mejor onda. Ubicación espectacular a pasos de la rambla. Los lockers muy seguros. Eso sí, en cualquier condición siempre recomiendo las habitaciones de menos personas, las de 10 camas son un quilombo! Wifi 10 pts. Baños puede ser un punto bajo, pero es un hostel para divertirse. Siempre que se baja al bar a tomar una cerveza se arma linda joda. NO FALLA.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 pro 2016
9.7

Best Hostel ever! People are nice, have the perfect location and the staff is very nice! The only problem Is that you only have one outlet in the room and it stays inside the closet. But the rest is perfect.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 pro 2016
9.4

I stayed in Kabul Party Hostel for 2 nights recently and had such a wonderful time. Despite the fact that my friends and I booked our reservations separately, they placed us in the same room, which was so nice of them! The staff was super energetic, helpful, and fun during our stay. I loved the free dinner, the beer-pong tournaments, and pub crawls-- they're all great ways to meet people! I can't wait to return to this hostel in the near future!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 pro 2016
10.0

Oh my gosh, Best place ever if your looking for something in the middel of Barcelona, finding new friends and have a good Night!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
28 lis 2016
10.0

Excelente el hostel! pensé que iba a ser complicado dormir por el bar, pero en el Area de las habitaciones no se escucha nada

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • papaya1414
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 lis 2016
7.7

침대에서 냄새도 나고, 여자분들이 머물기엔 힘들 수 있어요~저도 또 가라고 하면 못 갈 거 같아요.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.