Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kabul Party Hostel Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 5853 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 5853 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 8.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Švédsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 dub 2017
10.0

My best hostel experience by far. Friendly people, friendly staff, activities, security and comfort all in one. My only negative is the fact that hostelworld showed the wrong location for the hostel on a map. The difference was not minor, roughly 2.5km.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
20 dub 2017
10.0

The best hostel I have stayed at! You get free breakfast and dinner. The staff is awesome. It's super cheap to drink at the bar. The location is bomb! You are close to the beach, harbor and metro with a vibrant plaza with some awesome st performances. Cool terrace but the biggest thing was just a great mingling ATMOSPHERE. I met so many amazing people staying here and I hope you do too!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • rs0127908634
  • Jižní Korea, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 dub 2017
9.7

파티 호스텔이라서 밤에 좀 많이 시끄러운거 말고는 나쁜 점이 없었어요. 넓고 쾌적하고 깨끗하고 보안 훌륭하고 가격도 괜찮고 조식도 훌륭하고 시끄러운 곳에서 잠 못 자시는 분들은 예약하지 마세요 정말 시끄럽거든요

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 dub 2017
8.0

La ubicacion fue genial, quedaba todo cerca. El personal bastante atentos. La habitacion era extremadamente pequeña, el desayuno algo pobre y la cena no era muy agradable, cenamos solo una ves, quisimos volver a probar y era el mismo menu.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2017
8.3

Es un hostel con mucha onda y re lindo clima. Lo unico para mejorar es que no tiene cocina por lo que no te podes hacer un cafe o hacer tu propia comida, y te cobran por cosas que en otros hostels no, por ejemplo para dejar el equipaje te cobran 1,5 euros y el agua caliente 1 euro. De todos modos, la pasamos muy bien!! El ambiente es muy divertido y la gente muy buena onda.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
12 dub 2017
8.0

Esta bien ubicado y las habitaciones no son tan incomodas. El lugar es lindo, cómodo pero circula muchísima gente. Es ideal para estar de tránsito.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Callumwardle89
  • Anglie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
12 dub 2017
8.9

Apart for a few rude staff members, the overall stay at this hostel was brilliant would highly recommend staying here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 dub 2017
9.4

Absolutely fantastic first night in Barcelona. I arrived at 11pm, just in time for happy hour. The bar was very lively and cheap. The lockers were really secure, and large enough to fit a 65L backpack (very handy). But, I am glad I was only here for one night. I stayed in a 10 bed dorm and it was very hot and uncomfortable at night. I recommend this place if you want to meet people, drink cheap, stay central.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
10 dub 2017
7.4

Bien ubicado, barrio latino, tiene un gran lugar para cocinar, le faltarían duchas en el 3 y 4 piso, solo tiene el 1 y el 2 piso

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 dub 2017
6.3

El hostal esta en una muy buena zona! La limpieza de los cuartos a mi parecer es pésima,el cuarto en el que me estaba quedando tenía un olor que provenía de los lockers espantoso. Algunas personas del staff fueron muy desatentas y groseras. El chico que trabaja en la mañana en l recepción y el de el bar en la azotea fuero muy amables.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.