Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

KRS Pines Guest House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
6.1
Dobré 537 recenzí
  • Hodnota za peníze 5.8
  • Zabezpečení 6.4
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 6.8
  • Atmosféra 5.4
  • Čistota 5.5
  • Zařízení 5.3
ZAREZERVOVAT
6.1
Dobré 537 recenzí
  • Hodnota za peníze 5.8
  • Zabezpečení 6.4
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 6.8
  • Atmosféra 5.4
  • Čistota 5.5
  • Zařízení 5.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 srp 2017
8.6

Nice experience in this hostel, the staff was very helpfull and Good location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
10 srp 2017
5.1

The staff was kinda helpful in case of recommendations for hiking trails.... BUT the toilets were disgusting. All sinks are jammed. The rooms are small and not really comfortable. The wireless internet was not working properly. We really can not recommend this hostel but if you don't care for comfort or there is really no space in other hostels available...it is kind of endurable for a maximum of two days

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 čvc 2017
4.0

KRS Pines was niet wat we ervan verwacht hadden: we sliepen in een dorm met 4 bedden. De kamer was erg vies, muren en plafond beschimmeld. Daarnaast liep er een waterbuis net buiten de kamer waardoor je de hele dag/ nacht stromend water hoort. Muren zijn heel dun, je hoort alles van de buren en de machines die buiten staan (die overigens vroeg in de morgen herrie begonnen te maken). Geen gordijnen. Locatie is prima. Normaal doen wij niet zo moeilijk, maar dit was echt niet goed en schoon.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 čvc 2017
8.3

Good place overall, it's just that the beds are extremely hard and the walls are very thin. Didn't bother me so much though

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • jacobmaxschaefer8518
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 čvc 2017
8.0

Had a good stay. The room is very very small but ok. We only stayed there sleep and to shower (hot shower!) You can have some good food not far away as everything is very good reachable there. Also the hiking trips. Would go there again although there wasn't a hostel atmosphere.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
22 čer 2017
4.9

Very cold room and the walls are paper thin

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • gitjeketels800
  • Nizozemí, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 čer 2017
6.6

Quite a quiet place up a little hill, which is nice. However the room and beds seemed a bit old and dated; the walls had some stains and the matress was quite thin and clearly used for many years now. The shower on the other hand had hot water which was lovely in the cold weather of CH!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • astork6186
  • Německo, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
9 kvě 2017
6.9

Für das Geld war die Leistung ausreichend. Das Frühstück ist jedoch nicht zu empfehlen, da es relativ teuer ist und nicht schmeckt. Das Schloss an unserer Tür war zudem kaputt. Der erste, dem ich das gemeldet habe, hat sich nicht gekümmert. Am Nachmittag des folgenden Tages habe ich es einer anderen Mitarbeiterin gesagt, diese hat sich sofort gekümmert

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 dub 2017
5.7

Paper thin walls. We literally heard every time our neighbour got a text message. Unable to sleep. Sheets didn't fit the bed and were stained. Bathroom never had toilet paper or soap. Can't wear shoes inside due but the bathroom floors were wet and dirty. Just overall unhappy experience. Staff were friendly enough though.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 dub 2017
4.3

Nuestra habitación extremadamente húmeda y olía mal. El colchón era malo. Mucho ruido en el hostal escuchamos al tipo de lado roncar toda la noche. No había pape higiénico en el baño, y las instalaciones del baño eran malas. No lo recomiendo

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.