Hostelworld.com

Jugendherberge Hamburg-Horner Rennbahn

Ceny
mapa
Recenze
7.7
Velmi dobré 79 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 6.0
  • Atmosféra 6.0
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 6.0
ZAREZERVOVAT
7.7
Velmi dobré 79 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 6.0
  • Atmosféra 6.0
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 6.0
Jugendherberge Hamburg-Horner Rennbahn Located at Rennbahnstrasse 100, , Hamburg.
Jugendherberge Hamburg-Horner Rennbahn
Germany
Hamburg 22111 Rennbahnstrasse 100
77% 79
53.5612272 10.0807929
Jugendherberge Hamburg-Horner Rennbahn
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 zář 2015
8.0
Přeloženo: Google

Co se mi líbilo: 24h-Service, příjemný personál, dobré snídaně, parkovací místo, dveře zamčené To, co se mi nelíbilo tolik: malé pokoje, není možné dveře tiše zavřel, denní sazba platit Obecně považuji DJH-Hostely dost drahé. Jsou všechny nabízejí zařízení pro pořádání konferencí a podobně - a normální cestující musí platit za všechno.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 zář 2015
6.0

The location is a bit far from city center. Breakfast is good. But the public bathroom is really ugly which should be improved

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 zář 2015
7.7

A bit far away from the underground station. But good rooms and a very delicious breakfast.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
12 zář 2015
6.3

The free breakfast was great, and there are lots of common areas. However, I did not see any other backpackers during my stay. It was mostly families. Everyone in my dorm seemed to be in a group, and turned the light on at 1 AM and kept me up for about an hour, and then did the same at 6 AM. Usually I can drown out noise by putting headphones in, but there was no WIFI in the rooms (and barely worked in the lobby) so I couldn't put anything on. Would only recommend as a last resort.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 zář 2015
7.4

There is no Wi-Fi in the rooms. Even for the Wi-Fi in the lobby, you are given just one set of username/password which works on just one device. You have to pay extra for the next device.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
15 srp 2015
6.3

Awful location. nothing around, not even a fast food. Very far from city center. No wifi in the rooms. Otherwise ok : clean, good breakfast, lockers in the room

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 srp 2015
7.4

really far from city centre.....! But its stuff is nice ang meals (dinner and breakfast) is amazing!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 31-40
  • Světoběžník
  • 22 Recenze
24 čvc 2015
8.0

Les chambres en dortoir sont très propres, les draps sont mis à disposition à l'accueil et on fait soi-même son lit. Les douches ont un peu vécu, mais l'eau est bien chaude, le petit déjeuner, servi de 7 à 9h est très varié et bon. On nous a changé de chambre sans nous prévenir, du coup quand nous sommes rentrées le soir, notre première chambre avait été vidée de nos affaires, mais tout s'est arrangé très vite et nous avons retrouvé une nouvelle chambre. Ça fait partie des aléas des auberges...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • ekoydakoykoy
  • Filipíny, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 čvc 2015
7.4

Staff is great, far from city center and atmosphere is not that good for solo traveller. No lift on every room level. Toilet and shower is on different room, it would be nice if they are on the same room. though overall it is a pleasant stay.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 čer 2015
7.1

L'auberge est un peu loin de la gare, mais assez facilement accessible en transports publics. L'auberge est sympa, et il y a pas mal de choses à faire (il y a un bar, un ping-pong, etc). Par contre, deux remarques négatives, j'ai trouvé le personnel plutôt peu agréable, et les douches (selon lesquelles) sont peu coopératives ...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.