Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jorplace

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 762 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 762 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.8
Jorplace Located at Keizerstraat 296, , The Hague.
Jorplace
Netherlands
The Hague South Holland 2584 BN Keizerstraat 296
84% 762
52.1043569 4.2758487
Jorplace
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 srp 2016
6.3

6 Bed rooms - the worst room I have ever been in my life.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
23 srp 2016
7.4

Very nice hostel, good facilities. However, my friend and I both had top bunks, and we felt like we were in a sauna, never been so hot in my life, reception was usually unmanned as well.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 srp 2016
8.0

- Great location - No AC, so it gets hot in the rooms on summer days. - Some of the showers didn't work properly.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 srp 2016
9.1

Dépaysant, accueillant mais le seul point négatif est le stationnement.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 srp 2016
9.7

mit das beste Hostel in dem ich je war und nach einer langen zeit Hostel-hopping in Australien weis ich von was ich rede :D immer wieder gerne ( auch für Familien)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 srp 2016
9.1

We had a really nice stay in Scheveningen! This is a very unique hostel due to its nice and relaxed atmosphere. We liked that we had full access to the kitchen and the outside sitting area that was decorated beautifully! The beds were comfortable and clean! We would stay there again for sure :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 srp 2016
9.4

Amazing place. We only stayed one night; but it was worth it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
11 srp 2016
4.6

Ho prenotato una camera doppia e mi sono ritrovato a dormire in un pulmino......

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
4 srp 2016
9.4

El cuarto es muy pequeño y abrumador! Pero todo lo demás es fantástico. Súper cerca de la playa y el centro (si te gusta caminar) y el bar y el ambiente son buenos!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 srp 2016
9.7

Super Hostel in spitzen Lage. Das Hostel ist zwar nicht im Zentrum, dafür jedoch super nahe am Strand. Und mit dem Bus oder dem Fahrrad ist man auch schnell bei den Sehenswürdigkeiten im Zentrum. Zuerst dachte ich mit nur zwei Duschen pro Stockwerk wird das morgens eng, aber hat alles gut geklappt. Ich kann das Hostel nur empfehlen, auch das große 27er Backpacker-Zimmer, da man hier einen Vorhang an seinem Bett hat und dadurch auch verhältnismäßig gut schlafen kann.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.