Hostelworld.com

Jorplace

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 695 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 695 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 8.2
Jorplace Located at Keizerstraat 296, , The Hague.
Jorplace
Netherlands
The Hague South Holland 2584 BN Keizerstraat 296
82% 695
52.1043569 4.2758487
Jorplace
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
20 dub 2016
9.4

Great hostel only a few meter away from the beach! Our room was cozy and clean, showers and toilets were also in a good condition. Definitely going to come back and recommend this place to my friends!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • arsturges956135
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
20 dub 2016
8.9

Super cool place, great location for relaxing, not sightseeing though. Would totally come back when the weather warms up some more!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2016
9.7

Brilliant hostel. Staff is really putting a lot of effort in and the facilities are great. There is a good social vibe which reflects on the quality of the place. It was a positive change after experiencing the crowdedness of Amsterdam hostels and the Hague is perfect for a break away. Book the VW van if you're a couple! The only thing to note is that they don't provide towels so bring your own.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 bře 2016
10.0

Me and one of my friends stayed for the night. This place couldn't be better! Recommended for everyone ;)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 bře 2016
6.0

Sauberkeit lässt sehr zu wünschen übrig, vor allem in den Duschen und WCs.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 úno 2016
9.7
Přeloženo: Google

Je to opravdu příjemné místo k pobytu! No, v zimě je to trochu prázdný, ale je to všechno tak v pohodě a jsem si jistý, a to zejména v letních měsících budete mít spoustu zábavy jen s vědomím, že jste tam zůstat! Rozhodně nedoporučuje.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 úno 2016
10.0

Loved the decor all around the hostel. Generally very homely and friendly atmosphere. Also, nice to have sheets and breakfast included, unlike in some of the other hostels I stayed in that week.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 led 2016
6.0

They should announce better the difference of the rooms. A van is not suitable for winter time, speacially if it is rainning. Still a bit of work to do there.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 pro 2015
9.7

Jorplace really had an outstandingly friendly atmosphere, even compared to other hostels that are generally quite communal to begin with. I will be recommending this hostel to others travelling to the Netherlands.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • OllyHaylea
  • Australia, Pár, 18-24
  • Světoběžník
  • 36 Recenze
19 lis 2015
7.7

When I first arrived I thought it had the potential to be a totally awesome hostel! I'm not sure if it was the season I was there, since it is a coastal hostel with the beach 5 minute walk down the road. But there were just no people there. The only people we met lived at the hostel. Although nice staff, nice kitchen and very clean. Would be perfect in summer!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.