Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Johannesburg Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.7
Velmi dobré 126 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 6.3
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 7.2
ZAREZERVOVAT
7.7
Velmi dobré 126 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 6.3
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 7.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Nizozemí, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čvc 2017
9.1

Nice spot, our start of hollysdays is SA. Yes can recommend, Arjan Mooij Holland

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 čvc 2017
7.7

Staff is great, the place is spacious and clean. But super far from everything, with no transports around. If you don't have a car, you will need taxi/uber for everything. Also, breakfast is not free as it was in the description.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
30 čer 2017
8.3

The staff was amazing, so kind and helpful

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 čer 2017
6.9

I stayed here in the winter (July) and it was FREEZING in the hostel. Much colder somehow than outside. Despite the hostel being completely full, and despite large heaters in the common areas, we were told there wasn't any money to buy gas for the heaters. Also, 40+ people were sharing an electrical strip in the common area. The staff was really nice and so helpful, but the location was best suited for guests with cars or those who didn't mind using uber for everything.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
31 kvě 2017
8.9

It's cold! No heating. Otherwise this is by far the nicest hostel I've stayed in, especially for the price. (I stayed in the dorm)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 bře 2017
8.6

Wir waren zwei Nächte in Johannesburg. Das Hostel liegt ca. 25 min. vom Flughafen entfernt. Es gibt aber einen Flughafentransfer für 400,- Rand pro Weg. Dieser hat bei uns super geklappt. Das Hostel liegt nahe von Restaurants und kleinen Shops. Es ist nicht dreckig, aber wenn man genau hinsieht auch nicht sauber. Das ganze Hostel ist sehr hellhörig. Das Personal ist sehr herzlich. Wir würden dieses Hostel trotzdem empfehlen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • henkipott
  • Švýcarsko, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
5 bře 2017
9.1

The Hostel is in a safe and quiet area. The staff was very nice and I felt so welcome. There werent so many other guests and thats why there wasn't a very good atmosphere. But it was perfect for me.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 41+
  • Světoběžník
  • 85 Recenze
25 úno 2017
8.0

It was OK to stay. Bad internet connection. No locker in my dormitory. Leaking rain from ceiling. But kind staffs and huge common area.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.