Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jimmy Jumps House/Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 2779 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 2779 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 bře 2017
8.9

Ubicación estupenda y gofres recién hechos para desayunar

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
17 bře 2017
9.1

Location was great, staff were great, especially Paul, facilities were great. Only down side is wifi did not reach all rooms

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 bře 2017
10.0

I had a wonderful stay here for two nights, I wish I could have stayed longer. My room was clean and spacious. Beds had curtains for added privacy. The waffles in the morning were sweet and delicious. The staff did a great job of getting everyone together in the common room and making sure that the vibe was good. All the staff members had a great sense of humour and were very helpful. They helped me book a bus and even called their neighbours to lend me a hairdryer when theirs was missing!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
17 bře 2017
9.1

What a great hostel! An underground atmosphere and a good staff (Justin and Mara are the best receptionist ever) will make you feel home :) Andrea

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 46 Recenze
14 bře 2017
8.9

Nice hostel well located in Old Town.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 bře 2017
7.7

Alles in allem war der Aufenthalt in Ordnung, allerdings war ich auch nur eine Nacht dort. Da ich im neuen Teil untergebracht war, waren besonders die sanitären Anlagen noch nicht in dem Zustand, in dem sie sein sollten, was aber okay war.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 bře 2017
10.0

Está genial ubicado , el personal súper amable y súper atento . Te hacen el desayuno un detalle muy a tener en cuenta . Las habitaciones son geniales y las duchas también . Lo recomiendo 100%

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 bře 2017
10.0

My friend and I stayed at the Jimmy Jumps Hostel for 2 nights and were overwhelmed by its atmosphere! We stayed in a 6 bed dorm with own bathroom. The hostel is very clean and well located in the old town, just a few minutes walking from the town Hall. So you can do sightseeing and all other activities by walking! Grocery store is also very close. The stuff was welcoming, friendly and always tried to help out. Therefore, we highly recommend the Jimmy Jumps hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
6 bře 2017
10.0

Tout simplement la meilleure auberge dans laquelle j'ai séjourné. Sécurité ok, propre, calme, bonne ambiance, personnel aidant et très sympathique, bon marché, emplacement en plein centre-ville, cuisine fonctionnelle, très bonne gaufres gratuites le matin, Absolument rien à redire !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
4 bře 2017
10.0

Had a really time at this hostel, good waffles for breakfast and easy to meet new people. Would definitely come back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.