Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jimmy Jumps House/Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 2,695 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 2,695 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.3
Jimmy Jumps House/Hostel Located at Savičiaus gatvė 12-1, , Vilnius.
Jimmy Jumps House/Hostel
Lithuania
Vilnius Vilnius Province Savičiaus gatvė 12-1
90% 2695
54.6795193 25.2902001
Jimmy Jumps House/Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž Skupina, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
20 led 2017
9.1

Fantastisch hostel welke midden in het centrum van Vilnius ligt. De sfeer is geweldig, net zoals de wafels in de ochtend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 led 2017
9.7

place to be

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 led 2017
10.0

One of the best hostels I have ever stayed in. Great location, lovely staff and very clean. Will definitely stay here when I'm back in Vilnius.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 led 2017
8.3

Nice hostel, good location and friendly staff .

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
13 led 2017
10.0

I really enjoyed this hotel. It's super easy to meet other travelers. I would highly recommend it to solo travelers. Also, the hotel is a lot nicer in real life than the pic of the front door online. :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2017
8.6

totally awesome, too lazy to write much. I think you should go here, great location, nice vibe if ur a student

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
10 led 2017
8.0

Clean, nice, staff is nice. Breakfast is basically waffles, which are delicious, the only problem for me was the amount of showers. There was two for a bunch of people trying to shower on the same time... It has a cool atmosphere :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 led 2017
10.0

I had an amazing stay at Jimmy Jumps! The location and the hostel itself are the best. Not to forget the great staff :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 led 2017
9.4

Would very much recommend this hostel, they were very good at replying and easy to contact when we had to make amendments to our bookings. Staff were friendly and helpful for advising trips and places to eat/drink. Hostel was very clean but also a nice chill vibe and atmosphere with good music playing. Also in a good location in Old Town, we had a great time, thank you!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
5 led 2017
7.7

Nice waffles!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.