Hostelworld.com

Jetpak Jumpdesk

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 1,783 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 1,783 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 8.8
Jetpak Jumpdesk Located at Pariserstrasse 58, , Berlin.
Jetpak Jumpdesk
Germany
Berlin 10719 Pariserstrasse 58
88% 1783
52.4961334 13.3279609
Jetpak Jumpdesk
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Mexiko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 bře 2016
10.0

I don't have much experience with hostels, this is the second hostel I've stayed at, but I absolutely loved it. The staff was great, so cheerful and helpful and the breakfast and their coffees were so good! It really made me feel included and quite relaxed. I would recommend this hostel to everyone, it might be a bit small but it is quite great :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Maroko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 bře 2016
10.0

The staff is super nice and helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 bře 2016
9.1

Excelente experiencia, la gente muy amable y generosa

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 bře 2016
9.7

I really enjoyed my stay at this hostel. The staff is the best! They are really helpful and fun to be around. I can recommend everyone who is new to Berlin.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 bře 2016
10.0

Every thing was perfect :) Thank you so much all the staff ans especially Maria !! Luv you all

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 bře 2016
8.9

Ottima accoglienza e clima amichevole. Perfetta la vicinanza alla metropolitana. Gestori simpatici e disponibili.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 úno 2016
8.3

I dont write comments very often, but Neil and his family deserve a medal for kindness. I felt like part of their family. I would 100% recommend this hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 úno 2016
10.0

La recepción es muy buena. Muy simpaticos los que trabajan ahí.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
5 lis 2015
6.6
Přeloženo: Google

Maria a Aziza byly skvělé; mimořádně vstřícný a ochotný. V ubytovně je minut od U-Bahn stanice, takže to bylo docela vhodné, aby si místa, i když to trvalo asi 20 až 30 minut se dostanete na většinu míst, která jsme chtěli jít. Ne nejčistší hostelu jsem se, ale to je obyvatelný a pořádku, jen spí. Je tam není moc atmosféra zde kromě malé recepce / kavárně, kde se podávají snídaně, ale byl jsem tam jen na snídani a občas Nechtěl " t běh do mnoha lidí.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 lis 2015
9.4

Very nice hostal, all you need to get well rested and be ready to know the city. The staff is so joyful and always willing to help.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.