Hostelworld.com

Jetpak Eco Lodge

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 700 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 6.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 700 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 6.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.5
Jetpak Eco Lodge Located at Puecklerstr.54, Berlin - Dahlem, Berlin.
Jetpak Eco Lodge
Germany
Berlin 14195 Puecklerstr.54, Berlin - Dahlem
86% 700
52.4669392 13.2707977
Jetpak Eco Lodge
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 zář 2015
8.9
Přeloženo: Google

Náš hostitel pozdravil nás přesně podle plánu a nás vedly k prostornou místnost, která vypadala do lesa. Bylo to tak krásné sedět v posteli a poslouchat dešti! Dav v hostelu byl dobrý mix cestují studentů, mladé páry (stejně jako my), a rodiny s malými dětmi. Byli jsme příjemně překvapeni s snídaně - káva, čaj, toast, obilovin, salám, sýr, okurky, Nutella, a různé džemy. Sprchový Situace je trochu divný, ale alespoň voda je teplá.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Izrael, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
12 srp 2015
7.1

when i was there it was empty. the hostel is very good and the manager she is very nice but its 10 minute walk in the forest (bad idea if it rains) then bus for one stop. then metro for 30 minute to get to the good part of the city like alexanderplatz or so... close to some lakes that is nice

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 srp 2015
9.4
Přeloženo: Google

Jakmile jsme dorazili do hostelu jsme museli rezervovat další noc. V okolí jsou neuvěřitelné a zcela odlišné od jakéhokoli tobě hostelu jsme zůstali dovnitř. Ano, je to trochu daleko od centra, ale x10 autobus vás dostane do poměrně rychle. To není stranou hostel vůbec (z důvodu umístění), ale to je ideální pro relaxaci. Maria byla naprosto úžasná a takový přátelský hostitel. Nic nebylo příliš mnoho problémů. Takový nádherný hostel a nádherný pobyt.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
4 srp 2015
9.4

I really recommend this hostel. Everything was perfect. It is in the middle of a wood for this the noise of the city was impossible to hear. There are computers and games to pass time. I deem this hostel to be the best ever.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • sarahwinkler5442
  • Austria, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 srp 2015
9.1

Great location in idyllic Grunewald. Staff is awesome, too!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 čvc 2015
9.1

I loved my stay at jetpak Eco lodge. The showers were clean, there was a massive common room with lots to do in it. It made such a difference being in a quiet hostel for once. I must point out this is not a party hostel an it is quite a long way from the city centre. But it's not too far that it's difficult to see the tourist atractions. The staff are so nice. All in all this is great hostel aslong as you don't want to go out parting every night.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 čvc 2015
9.4

It is Perfect but eating there is complicated. It is better to eat in the city and just go back to sleep. Breakfast is included and that was nice.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
23 čvc 2015
8.3
Přeloženo: Google

Velmi pěkný, velmi užitečné. Bylo to hezké místo. Líbí se mi to v lese, není zaneprázdněn nebo hlasité to bylo hezké. A snídaně byla perfektní. Díky!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 čvc 2015
10.0

Awesome hostel if you like the outdoors. All the amenities needed in an outdoor setting. I loved it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Bosna a Hercegovina, Muž Skupina, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
6 čvc 2015
9.4

Nice hostel with interesting experience. It is a bit far from city (center), but in very quiet and relaxing location. Walking to and from hostel through forest in the dark can be interesting experience, especially when it is raining and storming. :) There is simple but buffet breakfast. It is possible to pay with cards, but only few types (Visa Electron, not Maestro). Transparent doors at shower cabins. Anyway, I will choose this hostel again for my/our next stay in Berlin. ;)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.