Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jericoacoara Hostel - TIROL

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 627 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 627 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • William_Less4
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 čvc 2017
10.0

Super recomendo o Hostel; muito bem localizado, preços super em conta e sem contar que é bem praiano e aconchegante, vale a pena experimentar, fiquei dois dias, mas poderia passar 2 semanas fácil naquele lugar incrível.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
10 čvc 2017
9.1

Tiról es el lugar perfecto para quedarse en jeri. Hay muy buena onda entre los huéspedes y se disfruta mucho de los lugares comunes: hamacas, piscina, etc. El personal es increíble, muy amables, dispuestos a ayudar, un placer total. Un lugar para volver siempre!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 čvc 2017
10.0

Minha viagem a Jeri e hospedagem... melhor impossível... tudo ótimo...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • jongeriusadrienne6813
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
21 čer 2017
4.6

There are for sure better options for better value and pricing in town: We stayed at hostel central, which is of the Same family. Because Tirol can use an update. Central is in better state but very expensive for private rooms. But mostly we switched hostels after two days, because we found a hostel with very helpfull staff, which was refreshing.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
18 čer 2017
9.4

Very clean, very comfy beds. No AC but fans in each room. Good breakfast. Gaucho and his team were very helpful to me e.g. finding a transfer to berreininas. Very close to everything is jeri. I was there during the low season and the hostel was almost empty so I cannot comment about the parties and events that they usually organise. I would stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čer 2017
9.7

Ambiente agradavel me senti em casa...tudo muito simples, limpo e aconchegante....fui bem recebida à 1h da madrugada q foi o horário q cheguei e bem atendida todo o tempo em q estive lá.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 čer 2017
8.0

Um bom custo benefício, pois fica bem localizado, perto da praia, da rua Principal é da rua do forró. Da frente do Hostel saem caminhonetes, 4x4, Buggys, para a Lagoa do Paraíso, entre outros passeios, e tbm é perto da Fretcar, viação que faz a linha Jericoacoara X Fortaleza. A hospedagem é bem simples, mas é tudo limpinho. Gostei dos funcionários, todos solícitos e atenciosos, e o café da manhã também é bom. No Hostel, eles vendem coisas com preços iguais do mercado, ex. água 1,5 L por 3,00.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čer 2017
8.9

Lugar com um bom custo beneficio e de ótima localização!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2017
9.7

Hostel com ótima localização. Funcionários atenciosos e prestativos. Cozinha super limpa e organizada. Área de conveniência limpa e confortável. Quarto com ar condicionado confortável. Ótima estadia na vila!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • rafaleite28
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 bře 2017
9.4

My husband and I had a great experience! Nice vibes with other guests. Really nice time chatting with staff (Eriko, Beth, Gaucho, Leo and the others). There this small store conveniently across the street right in front of the hostel. Very relaxed env. If you are planning on going to Jeri during off-season, mind the weather forecast. Jericoacoara is awesome!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.