Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jazz on the Park Youth Hotel

  • 36 West 106th Street @ Central Park West, New York City, New York, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
6.8
Dobré 3254 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.6
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 6.9
  • Atmosféra 6.2
  • Čistota 6.5
  • Zařízení 5.6
ZAREZERVOVAT
6.8
Dobré 3254 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.6
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 6.9
  • Atmosféra 6.2
  • Čistota 6.5
  • Zařízení 5.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 čer 2017
6.0

New York é molto cara, quindi il rapporto qualitá prezzo é relativo. Hostel carino nel complesso, ma nell'area comune manca qualche divano in piú e magari l'organizazione di qualche attivitá collettiva. La cucina é sprovvista di tutto. Almeno qualche piatto + bicchiere + posata sarebbe necessario.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 čer 2017
6.3

The staff was really nice, but I think they need more people because they have a lot of things to do, so they leave the reception very often. They don't have a kitchen, there's only a fridge and a licking faucet. And the bathrooms are not properly. I think the place is overrated for what they offer.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
5 čer 2017
8.0

Right near the subway. Pharmacy and restaurants nearby. Hostel has everything you need it just lacks abit of a social atmosphere.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
4 čer 2017
10.0

It is actually very clean, despite what other reviews were implying. Good facilities as far as I could tell. Good location. Good price. Nice beds. No wifi in bedroom. That part is true, but I think they are trying to get everyone to hang out in the common room.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 kvě 2017
4.3

Pésimo! Te cobran por todo y las chicas del staff son muy mala onda. Lo único bueno, los huéspedes. Después un DESASTRE y es carísimo. No lo recomiendo. Los baños sucios. La ubicación es buena, pero tranquila.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 kvě 2017
8.0

Ubicado en un lindo barrio cerca del subte, se llega en 20 min al downtown. Relación calidad precio muy buena. Lo único no hay nada de cocina, ni cuchara, ni abre lata... el espacio común podría ser más grande. De todas formas volvería.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 kvě 2017
2.3

Hôtel bruyant, sanitaires très sales, pas de changement de serviette, personnes (adultes et enfants) semblant ne pas faire partie des clients dorment sur les canapés, très mauvais accueil ( arrivée fatiguée niveau faible en anglais le personnel n'a pas fait d'effort pour me comprendre), supplément pour laisse mon bagage (porte ouverte!). Très grosse déception ne recommanderai pas ces hotels

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
23 kvě 2017
4.0

An absolute joke 21 st century USA . No WIFI in rooms .3 days rain what do you recommend we do ? With no WI-FI . NO LIFTS 5 th floor or any floor !! Hilarious . NO POWER POINTS UP TOP BED . Nothing just a money making DUMP !

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • gabrielfiorini
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 kvě 2017
8.0

Fica apenas a 3 quadras do metrô 103 e do lado do Central Park. Tive um problema na primeira noite, que fui colocado em uma cama que já tinha sido reservada para outro hóspede, e me acordaram para mudar de quarto a meia noite. Os funcionários resolveram rapidamente e educadamente a situação minha e do outro hóspede. Um ponto negativo, é que não tem elevador, e meu quarto ficava no quinto andar, e depois de um dia cansativo andando, é puxado subir as escadas, mas dá para acostumar.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 kvě 2017
7.1

The only thing that make me really disapointed is that I was expecting a really impressive atmosphere because in NY. But the chair are distributed in a way that is not easy at all to make friends because everyone is far from you

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.