Hostelworld.com

Jazz on South Beach Youth Hotel

Ceny
mapa
Recenze
6.5
Dobré 1,066 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.2
  • Zabezpečení 6.8
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 5.9
  • Atmosféra 6.2
  • Čistota 6.0
  • Zařízení 5.7
ZAREZERVOVAT
6.5
Dobré 1,066 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.2
  • Zabezpečení 6.8
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 5.9
  • Atmosféra 6.2
  • Čistota 6.0
  • Zařízení 5.7
Jazz on South Beach Youth Hotel Located at 321 Collins Avenue, , Miami.
Jazz on South Beach Youth Hotel
USA
Miami Florida 33139 321 Collins Avenue
65% 1066
25.7725150 -80.1334460
Jazz on South Beach Youth Hotel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Haiti, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
23 dub 2016
2.9

Rude staff, rude housekeeping and the night shift guy is the worse. I travel all over the world and this is the worst I've seen in customer service. Hostel is in a great location ....I guess they don't care.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
22 dub 2016
2.0

i didnt have the reservation when i got there

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Bolivia, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2016
5.7

La puerta de la habitación no servía, asi que cada dia tenía que llevar mi mochila a mi auto por seguridad porque a mi compañera de cuarto le robaron los documentos. El personal no brindó ninguna ayuda, nos cambiaron de cuarto el último día recién! El Wi-Fi solo sirve en la sala, no en los cuartos. Lo mejor del hostal es la ubicación

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 dub 2016
6.6

Zimmer vollgestopft. Zu viele Betten für die Größe. Weder Licht noch Strom am Bett. Nicht genügen Steckdosen für alle. Unfreundliches Personal. Alles kostet kostet extra. Aber gute Lage und guter Preis

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • evaherrera
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 dub 2016
2.0

Es el hostel más feo al que fui !!! La gente es muy mala onda!!! La cocina llena de cucarachas, el desayuno una burla. El personal te trata muy mal. Hice un recorrido por todo EEUU y en todos los hosteles en los que estuve nunca me hicieron problema para tenerme la valija hasta la hora que me tenía que ir y ellos me querían cobrar 4 dólares por valija! Las camas no tienen colchones sino colchonetas incomodisimas. cerraban la cocina a las 22hs con llave por lo q me quede sin comer. Un desastre!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Bahamas, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 dub 2016
9.1

I stayed 7 days. Excellent staff, ok accommodations, cleanliness was good. I would stay again. Price is excellent. Jerome

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
7 dub 2016
9.4

Good value and very close to beach everything you can look for is in the area

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Peru, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 dub 2016
8.9

Hostel muy recomendable

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
1 dub 2016
5.7

Nice stay but it's not really possible to cook in the kitchen, only microwave is available! I regret the lack of plugs in the room and the WiFi in the room is not great, sometimes not even working! Anyway it was pretty good.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
31 bře 2016
10.0

Excelente lugar, me encantó, grato ambiente, el personas es muy amistoso.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.