Hostelworld.com

Jazz on South Beach Youth Hotel

Ceny
mapa
Recenze
6.5
Dobré 1,076 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.2
  • Zabezpečení 6.8
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 5.9
  • Atmosféra 6.3
  • Čistota 6.0
  • Zařízení 5.7
ZAREZERVOVAT
6.5
Dobré 1,076 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.2
  • Zabezpečení 6.8
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 5.9
  • Atmosféra 6.3
  • Čistota 6.0
  • Zařízení 5.7
Jazz on South Beach Youth Hotel Located at 321 Collins Avenue, , Miami.
Jazz on South Beach Youth Hotel
USA
Miami Florida 33139 321 Collins Avenue
65% 1076
25.7725150 -80.1334460
Jazz on South Beach Youth Hotel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 kvě 2016
6.3

falta de limpieza , en toda la semana jamas nos cambiaron las sabanas ni las toallas en ese punto un desastre lo demas regular

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
14 kvě 2016
8.6

Gemütliche Atmosphäre, 3 min. vom Strand Zimmer eher klein, aber normal für Miami South Beach, Aircon in den Zimmer ziemlich laut, wird täglich gereinigt, Frühstück für den Preis in Ordnung

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 kvě 2016
8.0

Free breakfast is quite silly and it's only from 9 to 10 but there is, in the kitchen there's only a fridge and a couple of microwaves, at least burner and a couple of pots could have been appreciated, hot water in the shower could have been appreciated too (also if not strictly necessary in Miami). However... Given the price and the location, really two steps from the ocean drive and the beach, I could really reccomend it.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 kvě 2016
6.3

Hay dos puntos en los que tuve problemas: 1) Horario lavanderia, de 17:00 - 23:00 hrs: este horario es pesimo, solo por el hecho que es un horario donde la gran mayoria de los turistas salen a visitar lugares de miami beach, una lavadora y una secadora para todo un hostel es muy poco. 2) Horario de cocina 8:00 - 23:00: imposible cerrar la cocina, ya que es un bien necesario que se ocupa 24 hrs... recordar que hay tours que duran hasta 22 hrs...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Haiti, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
23 dub 2016
2.9

Rude staff, rude housekeeping and the night shift guy is the worse. I travel all over the world and this is the worst I've seen in customer service. Hostel is in a great location ....I guess they don't care.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
22 dub 2016
2.0

I didn't have the booking when I got there

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Bolivia, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2016
5.7

La puerta de la habitación no servía, asi que cada dia tenía que llevar mi mochila a mi auto por seguridad porque a mi compañera de cuarto le robaron los documentos. El personal no brindó ninguna ayuda, nos cambiaron de cuarto el último día recién! El Wi-Fi solo sirve en la sala, no en los cuartos. Lo mejor del hostal es la ubicación

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
13 dub 2016
6.6

Zimmer vollgestopft. Zu viele Betten für die Größe. Weder Licht noch Strom am Bett. Nicht genügen Steckdosen für alle. Unfreundliches Personal. Alles kostet kostet extra. Aber gute Lage und guter Preis

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • evaherrera
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 dub 2016
2.0

Es el hostel más feo al que fui !!! La gente es muy mala onda!!! La cocina llena de cucarachas, el desayuno una burla. El personal te trata muy mal. Hice un recorrido por todo EEUU y en todos los hosteles en los que estuve nunca me hicieron problema para tenerme la valija hasta la hora que me tenía que ir y ellos me querían cobrar 4 dólares por valija! Las camas no tienen colchones sino colchonetas incomodisimas. cerraban la cocina a las 22hs con llave por lo q me quede sin comer. Un desastre!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Bahamas, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 dub 2016
9.1

I stayed 7 days. Excellent staff, ok accommodations, cleanliness was good. I would stay again. Price is excellent. Jerome

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.