Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jaeger Acton Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 812 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.1
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 812 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2017
5.7

siamo arrivati in ritardo di 6 ore (causa ryanair) avevo avvertito il locale prima dal quale mi avevano detto di richiamare quando sarei atterrato; arrivato a destinazione (2 di mattina) nessuno mi ha risposto.. ho preso UBER per arrivare all'ostello (tra l'altro si chiama the windmill) tutto chiuso e nessuno a cui rivolgerci; siamo stati fuori tutta la notte, una delle peggiori esperienze di sempre; nonostante questo il giorno dopo il "capo" ha deciso di farci pagare prezzo pieno...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 kvě 2017
4.3

El trato fue poco agradable. En la reserva se decia que en el baño havian toallas, tuvimos que comprarla, el desayuno que se servia entre las 8 y las 10 no nos gusto, ademas el ultimo dia no sabemos porque no hubo desayuno. El segundo dia no pudimos ducharnos porque no funcionaba la ducha. El wifi no funciono ningun dia. Para nosotras no ha sido un sitio agradable, no lo repetiriamos y no lo recomendariamos.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • argentina5315
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
7.4

Me gusto aunque estaba un poquito lejos del centro

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
6 úno 2017
8.6

Great for what it is; a room above a bar. Room was large and comfy with lots of storage space. I was concerned about wifi from reading some posts, but aside from sometimes needing to switch which network I was connected to, I typically found it to be good. It isn't difficult to get to public transit, it is close to the facilities listed, but it would probably be wise if they revised that section to avoid disappointing anyone. I would definitely stay again. Food in bar is good, lots else around.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Serbia, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 úno 2017
4.3

Dirty rooms with battered coridor. Dump ceiling. Toalete is new and clean. Dust all around rooms. Breakfasr poor(only bread,jam,butter,milk,tea)

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
29 led 2017
9.4

Great location in the center of Acton town. Food in the pub below is excellent. All fresh products. Friendly pub family run so you get the personal touch. Big room to myself with t.v. And a very comfortable, clean bed. Near acton overground train , buses and underground.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 led 2017
10.0

This place is a total gem. Great location for anywhere on the west side of town.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 led 2017
9.7

Excelente estadia! Muy buena relacion precio-calidad (por el precio de un hostel obtienes una habitacion privada). Los que atendienden muy amables (necesitaba planchar y me facilitaron todo). Los banos y duchas muy limpios todo el dia,al igual que la habitacion. Hay estaciones de metro a 10/15 minutos caminando y llegas a al centro de Londres en 1 hora (por lo tanto lo recomendaria para largas estadias). Sugeriria colocar un cartel de ingreso, ya que nosotros ingresamos por el Bar que esta en la planta b

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you , see you again.

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.