Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jade Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 510 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 510 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
24 dub 2017
10.0

Friendly, professional, knowledgeable and very helpful staff, assisting with luggage, setting up transportation to next destination, pickp at train station. Excellent breakfast each day. Very clean and beautiful private room and common areas.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 dub 2017
9.7

Die Mitarbeiter im Hotel sind sehr freundlich und zuvorkommend. Bei der Ankunft würde ich mit einem eisgekühlten Tuch, einem Getränk und Obst empfangen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
26 bře 2017
9.7

Enorm gedreven personeel en zeer goed ter taal, zowel Engels als Frans. Kamers up to date en netjes

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
20 bře 2017
9.1

Good clean basic hotel in a good location. Staff went out of their way to be friendly and helpful. Nice breakfast.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 bře 2017
9.1

Very friendly and helpful staff, they went all out for us! The hotel has charm....a cheaper room might not have a window, we learned, but that is normal....best to ask if that's important to you. We were only there one night, so it wasn't so important. We were able to keep our backpacks in the hotel the next day before leaving on the night train. Great breakfast. Definitely a good choice!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 úno 2017
9.4

The most friendly staff I have EVER met! Will go out of their way for you! Very helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 úno 2017
9.1

Staff is super friendly and helpful (regarding organising transfers, tours etc). Clean rooms & nice breakfast.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
31 led 2017
9.7

Really nice place. I absolutely enjoyed my stay here. Nice rooms, nice beds, and nice staff. The restaurant wasn't astounding, but everything else was top notch.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 led 2017
10.0

great staff, super friendly and helpful great location great free (included in my room price) and copious breakfast

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
20 led 2017
8.9

Solid hotel. Really no fault to it. If you need a private. This is the place in hue.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.