Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jacques Brel Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 2119 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 2119 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 zář 2017
8.0

Me quede en una habitacion de 4 personas con baño: - La limpieza me parecio muy buena - Esta ubicado a 15 minutos del centro. Nos resultó comodo porque tambien esta cerca de el barrio de la UE y de la estación central y del norte. - En cuanro a la seguridad general me parecio bien. El único problema es que los lockers de los cuartos son pequeños y no alcanzan para todos!! - La atmosfera no me gusto mucho. Nadie hace vida en el hostel, ni cenan. Parece vacio todo el dia. - Buen desayuno

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • rubby_alvarez3729
  • Colombia, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
18 zář 2017
9.1

Good location, nice atmosphere, clean and very good quality breakfast. Best option in that price range. I would stay again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 zář 2017
10.0

Ótimo hostel, espaçoso, limpo, seguro, oferece café da manhã generoso e completo, incluído na diária. Tem bar/restaurante. Wi-Fi bom. Disponibiliza cozinha, sobre esta tenho uma ressalva, a área de armazenamento de lixo fica bem abaixo das janelas da cozinha, não sei dizer se o hostel faz compostagem do lixo orgânico, mas houve dias em que o mau cheiro da cozinha era impensável.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • danieljkraft9363
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 zář 2017
6.6

Barely get wifi from room. Not a very social atmosphere. Not a very good location. It was clean and safe.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hello , Thank you for sharing your experience with us! It is how we can work on improving in all fields. Our cleaning staff are working hard to maintain a clean hostel and they will be glad to read your review :) We are located just 15 minutes normal pace walking distance to the most touristy area in the city - Grand Place and most of our guests appreciate our location. The atmosphere depends mainly on the people staying at the hostel and it could be that during your stay people were prefering to stay on the unsocial side ;) I hope that you will be back soon in Brussels and you will still chose us, Kind regards, Irena

  • alejandrasierra79990
  • Guatemala, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
7 zář 2017
9.4

Muy buena ubicación, puedes ir caminando de la estación central, todo estaba muy limpio y organizado, el desayuno muy rico, volvería a quedarme en Jacques Brel Youth Hostel, lo único negativo es que en locker para guardar la maleta o backpack tienes que llevar tu propio candado (o ellos te venden uno) no son de llave.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • daviden007
  • Ecuador, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
3 zář 2017
9.4

Muy buena ubicación, ofrecen algunas actividades, el desayuno muy completo y bueno definitvamente de lo mejor. La limpieza puede ser mejorable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hola, Muchas gracias por el feedback. Estamos contento que has disfrutado del desayuno que es bio, y con actividades Probablemente quieres decir el tour gratis en español y en inglés. :-) lastimos escuchar esto, nuestro equipo de limpieza siempre hace el maximo. Hasta lluego ! un saludo Olivia

  • JLOPEZ07
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 zář 2017
10.0

Totalmente recomendable con instalaciones nuevas aunque un poco alejada del centro pero bien comunicada pues hay una parada de metro a 2 minutos andando. EXPERIEENCIA GENIAL

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hola gracias por este comentario estupendo! estamos muy feliz que has gustado tu estancia aqui con nosotros. Hasta la proxima vez! :-) un saludo, Olivia

  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 srp 2017
10.0

Très bon endroit, très bien entretenu. Le personnel est professionnel et empathique.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
25 srp 2017
8.0

Very big, clean hostel, with a nice dining and courtyard area. The bar seemed nice but mostly empty in the times I saw it (on the weekend). Ensuite shower/washroom was great. WiFi in the room was practically nonexistent, though (on the 3rd floor). Free breakfast was aces. Walking tour was odd, in that someone collected you from it and took you to the main starting area (not what I'm used to). Overall atmosphere was just okay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
25 srp 2017
9.7

So good that I'm staying again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×