Hostelworld.com

Istanbul Harmony Hostel

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 1,026 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 1,026 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.3
Istanbul Harmony Hostel Located at Hüdavendıgar Cad. No: 20 Sirkeci / Istanbul, , Istanbul.
Istanbul Harmony Hostel
Turkey
Istanbul 34400 Hüdavendıgar Cad. No: 20 Sirkeci / Istanbul
90% 1026
41.0127904 28.9779638
Istanbul Harmony Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Alžírsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 kvě 2016
10.0

My Favorite hostel In Istanbul ! Perfect Location , Every Thing You Need Is In The Same Street ( 20 meters from Tram Station) ! Amazing Staff They Help You With Every Thing You Need , just Name It . It's A Perfect place For Backpackers , Incredible Atmosphere. And Lets Not Forget about The Great Cooking chef '' Saad '' With He's Breakfast And Dinners And the diversity Of The recipes , Very delicious . I highly Recommend This Hostel For every One !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
5 kvě 2016
9.4

Staff made us feel very welcome, they were helpful and approachable. The hostel had a great relaxed atmosphere and was in a perfect location. Home cooked food was a bonus! We would stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 kvě 2016
10.0

Super Hostel en plein centre, avec un personnel super cool, petit déjeuner gratuit délicieux et repas le soir pour 15TRY..J'ai eu un plus petit dortoir pour le même prix, des prises électriques partout, le wifi dans tout l'hostel également, douches propres et grandes, toilettes à tous les étages..Merci

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Řecko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 kvě 2016
9.7

The stuff made our stay for sure much much better than we where expected .They were extremely friendly and willing to help us with whatever we needed. Saad`s breakfast and falafel are things to be remembered from our stay there . Thank you very much guys for the amazing time we spend together!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
22 dub 2016
8.9

Tiene una buena relación precio calidad. Se pueden levantar los colchones para guardar cosas y si uno lleva candado hay suficientes lokers en cada habitación

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 dub 2016
10.0

Excelente hostel. Muy bien ubicado, a pocas cuadras de Sultanamet y de todos los pasos turísticos. El personal muy amable, los baños muy limpios y el desayuno incluido abundante Volvería sin dudas!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 dub 2016
10.0

Nice hostel is a fantastic location. I could walk basically everywhere I wanted to go. Staff was friendly and helpful. Shower was wonderful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Egypt, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 bře 2016
10.0

The hostel is very good and I am happy to spend some days it will be better for my stay later

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 bře 2016
9.7

I absolutely loved my time at Harmony Hostel. The staff was incredibly friendly and so helpful. We came at a time where it was politically tense and the staff always made sure we were safe and knew where to go. I'm happy I chose this hostel to spend my Spring Break and I don't regret it one bit. When I come back to Istanbul I will definitely come back to this hostel :-)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 bře 2016
9.7

Adorei!! Recomendo vivamente! Excelente localização, ótimo pequeno almoço tipicamente turco!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.