Hostelworld.com

Island Vibe Port Elizabeth

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 111 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 111 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 9.1
Island Vibe Port Elizabeth Located at 4 Jenvey Way, Summerstrand, Port Elizabeth.
Island Vibe Port Elizabeth
South Africa
Port Elizabeth Eastern Cape 6001 4 Jenvey Way, Summerstrand
88% 111
-33.9925860 25.6710820
Island Vibe Port Elizabeth
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
16 dub 2016
8.3

basic accommodation with a funny staff. easy to get to boardwalk from location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 dub 2016
10.0

Great time! Great staff!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • wannabeaussie6226
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
4 dub 2016
10.0

Sue on reception was amazing. She took care of my needs to go to addo elephant park and booking a taxi for early in the morning. I just wished time would have allowed me to stay longer in PE and longer at island vibe. Would deffo recommend this place. Thanks sue you are amazing😎

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
29 bře 2016
7.4

Buena ubicación. Esta muy cerca de la playa pero hay que caminar largas cuadras para el centro de Summerstrand. Las habitaciones y la cocina limpias. Le falta caja de seguridad.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
29 bře 2016
9.1

Good hostel in a nice location in Port Elizabeth. We just used it a a one night stop before an early flight out in the morning. Felt like an oasis in a busy city. Very secure. Even had a pool & Jacuzzi which if we had longer would definitely made use of! Would stay again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 18-24
  • Světoběžník
  • 30 Recenze
6 úno 2016
8.9

Nice hostel, really close to the beach! The staff was nice and the facilities are great! The room I was staying in was very clean, comfortable and spacious. The pool and the jacuzzi looked cool, even though I didn't use it. I only stayed one night but it was a Saturday night and the atmosphere was not that great since many people only arrived on the BazBus at around 10PM and I was almost the only one before that. Coming from Island Vibe in Jbay it was a different but still nice experience in PE.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
4 úno 2016
6.0

Geen kluisjes beschikbaar wat ik nogal lastig vond, aangezien je met meer mensen op een kamer slaapt. Locatie ook niet erg ideaal, je zit erg ver van alle restaurants en dergelijke af. Ook geen restaurant in het hostel zelf. Verder schoon en vriendelijk personeel. Zwembad en savonds gaat de hot tub aan.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
11 led 2016
10.0

Service wir im Hotel! Chillig wie ein hostel! 100 points! Sauber, ordentlich, freundlich, kundenorientiert!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
5 led 2016
9.1

We really enjoyed our stay here. Friendly and helpful staff. We got a nice outside room with everything we needed. The common areas were really nice and to be able to spend some time in a jacuzzi with a cold drink is just luxury :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • me_chrissy5617
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Světoběžník
  • 25 Recenze
28 lis 2015
9.1

Great hostel, with awesome indoor jacuzzi

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.