Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

InnJoy

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 699 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 699 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.5
InnJoy Located at Katip celebi mh. mucadele cikmazi No:5, , Istanbul.
InnJoy
Turkey
Istanbul Istanbul 34433 Katip celebi mh. mucadele cikmazi No:5
91% 699
41.0341351 28.9837038
InnJoy
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 28 Recenze
23 čer 2016
8.0

I was the only hostel guest during my stay, so had no atmosphere. The staff is friendly and helpful, the Internet wasn't working for one day and they were all the time in contact with the company to solve the problem. Location is amazing, close to taksin square but in a quiet street.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 kvě 2016
10.0

Everything I needed

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 dub 2016
9.7

We booked a private room with no expectations and we were blown away by the professionalism of the staff and the quality of the room for the money. The staff outlined key places to visit including good food spots. They also helped with anything else we needed. Only negative was the lack of signage so finding the place was not super simple. Location however is fantastic. We were upset to not stay longer.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
18 úno 2016
10.0

Muy buen Hostel ! cerca del metro! y del centro donde esta la fiesta y los bares! muy limpio y comodo !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • keyvic
  • Malajsie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 úno 2016
9.1

A great hostel in a great location. Staffs were very helpful and friendly. Beds were comfy and atmosphere was amazing.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 úno 2016
10.0

I spent 5 days here and it was perfect! Close to Taksim and Galata, with confortable bedrooms and clean bathrooms. The owners are very nice, and always ready to give advice about Istanbul. If I come back to Turkey, I will stay here again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 úno 2016
8.6

Really nice hostel. Some staff were a lot more knowledgeable/helpful with regard to travel information than others. Would have been lovely to have a lounge with sofas.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 led 2016
10.0

Good hostel, nice staff, perfect location. And cheap :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.