Hostelworld.com

InnJoy

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 696 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 696 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.6
InnJoy Located at Katip celebi mh. mucadele cikmazi No:5, , Istanbul.
InnJoy
Turkey
Istanbul Istanbul 34433 Katip celebi mh. mucadele cikmazi No:5
91% 696
41.0341351 28.9837038
InnJoy
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 kvě 2016
10.0

Everything I needed

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 dub 2016
9.7

We booked a private room with no expectations and we were blown away by the professionalism of the staff and the quality of the room for the money. The staff outlined key places to visit including good food spots. They also helped with anything else we needed. Only negative was the lack of signage so finding the place was not super simple. Location however is fantastic. We were upset to not stay longer.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
18 úno 2016
10.0

Muy buen Hostel ! cerca del metro! y del centro donde esta la fiesta y los bares! muy limpio y comodo !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • keyvic
  • Malajsie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 úno 2016
9.1

A great hostel in a great location. Staffs were very helpful and friendly. Beds were comfy and atmosphere was amazing.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 úno 2016
10.0

I spent 5 days here and it was perfect! Close to Taksim and Galata, with confortable bedrooms and clean bathrooms. The owners are very nice, and always ready to give advice about Istanbul. If I come back to Turkey, I will stay here again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 úno 2016
8.6

Really nice hostel. Some staff were a lot more knowledgeable/helpful with regard to travel information than others. Would have been lovely to have a lounge with sofas.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 led 2016
10.0

Good hostel, nice staff, perfect location. And cheap :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 led 2016
10.0

Very friendly, nice breakfast, good tourist information. I feel very secure, evan these days, so I just decided to stay for a couple of more days.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • jzcutler1870
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 led 2016
4.0

It was freezing. The heater did not work properly. There was a giant wad of hair in the shower. The single was a tiny closet with a bunk bed. It was very loud right next to the bathroom and room with other tourists. The place itself was hard to find, the directions confusing, and on a scary side street. Had to leave a day early.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • www89757com
  • Čína, Muž, 18-24
  • Světoběžník
  • 25 Recenze
13 led 2016
10.0

very good and sweet reception! i like him.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.