Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 169 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 6.1
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 169 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 6.1
  • Zařízení 7.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 srp 2017
9.7

funny place in the centre of Eindhoven near the train station and shops, we loved the place !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Litva, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 čvc 2017
8.6

Very close to the Central station, in the city centre, but in a quiet place. The room has a small kitchen, so I could make my own meals. It was clean, but had a few small things broken (light switch and similar). Overall it was a good stay, and the owner is a nice relaxed guy, so I could really feel like home there.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
3 čer 2017
8.9

Personale strampalato-alternativo, ma disponibile ed onesto. Posizione ottima in quanto vicino al centro, ma lontabto dalla confusione.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • elly_binken7417
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 čer 2017
5.7

Op zich was alles aanwezig. Maar het was niet schoon.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 kvě 2017
3.7

Terrible, terrible place! Dirty room with hair and dust and dead insects. Sheets smelled like smoke. After a day out in Amsterdam, we returned to find all of our things missing from the room. All of our things were packed up and left in the next room over - door open, bras and shoes mixed in bags - no clear explanation about what happened. Felt very unsafe. Had to leave a deposit, no mention in the T&Cs. I would not recommend staying here. It was not quirky or cute, go elsewhere!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 dub 2017
8.3

Cozy room, very nicely decorated and private. It could use some minor improvements, such as in the bathroom, and a bigger table. Good value for money.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 bře 2017
9.4

Everything was great at Inkijkmuseum, and Stefan and Martin are really nice and helpful. If you need anything, they are here. Thanks for everything!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

it is our pleasure eto give you room and freedom, but it is also a pleasure to help. Thank you.

  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 úno 2017
9.4

The owners were really nice and the location was fine. I'll recommend it to my friends !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.