Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Inka King

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 335 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 335 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
3 zář 2017
8.9

The lady at the front was kind of unpleasant to deal with but the other two guys who helped up were great. They got up to help us store or bags early in there morning before we took the train and unlocked the doors. The beds are nice and they have a beautiful courtyard. Very close to main square but you have to walk 3 minutes up an alley. 10 ish minutes from the train station

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
31 srp 2017
8.0

Banheiro coletivo razoável

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 srp 2017
10.0

Perfecto, recomiendo 100%

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
25 srp 2017
10.0

Best hostel ever

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
20 srp 2017
10.0

Great place! The hostel is beautiful and the views are even better!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
8 srp 2017
9.1

Perfecto para ir a descansar si no logras tomar el tren a Aguas calientes 👍

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Ashleydj19625
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
30 čvc 2017
8.6

The owner was really nice and was very helpful for booking my trips and exploring nearby! The breakfast was good and the rooms where clean. Great location. Only 1 toilet on our floor, but I get up early so I was okay. Slightly weird that each room has one key and it assigned to a random person in the room. Meaning if someone else left with the key they could lock you out, I am sure they have spares but still, weird system. Especially when there are no lockers for other security.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 čvc 2017
8.0

El hostal está muy bien en relación costo-calidad. Al llegar me dejaron pasar a la habitación y acondicionarme antes de hacer el check-in pagos y demás, muy apreciado después de un día largo. Me dieron tips de que cosas se podían hacer en Ollantaytambo y lugares donde comer, todas muy buenas recomendaciones. El staff bastante agradable y dispuesto a ayudar. Los baños estaban algo sucios, no tuve agua caliente por la mañana que intenté tomar un baño y el desayuno era demasiado básico.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž Skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 čvc 2017
9.7

Great location right off the town square. We visited during the teachers strike so unfortunately we were unable to reach Machu Picchu so we stayed an addition night here until we could figure out our plan. The staff was more than helpful in trying to provide alternative adventures for us.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Bolivia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 čvc 2017
10.0

Would recomend very comfy and warm feeling

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×