Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
7.5
Velmi dobré 433 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 6.8
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 6.8
ZAREZERVOVAT
7.5
Velmi dobré 433 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 6.8
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 6.8
Ilans Apt Located at C/Victoria 27 - 3B y 4B, , Malaga.
Ilans Apt
Spain
Malaga Malaga 29012 C/Victoria 27 - 3�B y 4�B
75% 433
36.7245761 -4.4157958
Ilans Apt
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Mexiko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 kvě 2016
8.9

Hostal muy bien ubicado y sin ningún problema tiene lo básico para pasar una estancia agradable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 kvě 2016
8.6

Está cerca de los puntos turísticos y hay un supermercado (DIA) cerca. Es un piso que está en un 3º. Tiene cocina con fogones para cocinar, nevera y otras utilidades (como paraguas por si tienes una urgencia), libros, revistas, cubiertos, productos de limpieza... En el baño hay jabón para lavarse las manos y en las habitaciones enchufes suficientes. Hay que dar una fianza de 10€ para las llaves. Del albergue se encarga un hombre agradable. No hay taquillas con candados.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • hachimi_mokhtari2322
  • Francie, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 52 Recenze
23 kvě 2016
10.0

Appartement divisé en plusieurs chambres avec des casiers à l'intérieur et la wifi, situe dans le centre ville de MALAGA très bon emplacement pour visiter la ville relativement propre, il y a une chambre fermée pour laisser ses bagages, il y a une cuisine et un petit frigo pour laisser sa nourriture franchement pour 9 euros je suis très satisfait je recommande MOKHTARI Hachimi

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 kvě 2016
9.7

Goed verblijf , hing een leuke sfeer.dicht bij t centrum. Huiseigenaar heel aardig, behulpzaam. Geen lift, dus met een grote koffer is dat minder als je 3 hoog moet Maar zeker een aanrader

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 dub 2016
6.6

Small, well located hostel. You find there all you need but nothing more.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Exactly, you got waht you pay for. If you want more, 5-stars hotels, have a large offer

  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
9 dub 2016
4.6

Avoid staying here if possible. We only had one night as the other places we wanted on the weekend were already full. Upon arrival (at our scheduled time) there was a note on the door saying 'out for 5 minutes, call this number' so we had to wait until he showed as we can't call foreign numbers without wifi. 1 shower only had cold water, the other was 3 showers with a curtain across all 3. Harder to find than other hostels. If you are after a bed go nuts, anything more then go somewhere else.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Obviously you did not have a good day, you see all black, I'm sad for you

  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 25-30
  • Světoběžník
  • 41 Recenze
9 dub 2016
8.9

You get what you pay for, but in the end I was actually very content with my stay. The mattress was lovely! And for only 8 euros....you can't beat the price! Very good value for money. The location is excellent - right near Plaza de la Merced!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 dub 2016
4.6

THE HOSTEL IS NOT A HOSTEL. It is an apartment with a lot of beds in the same room. Everything is very poor without any structure to support people. The bathroom is worst than that a prison one. THE WORST BATHROOM EVER! there is no hygienic. The "reception" does not exist. It is only a men making the "checkin". He doesn't make copies of the passport, just give a faster look into them.. THE WIFI IS AWFUL! Barely works, and the same man turns off during the night the wifi. IT DOESN'T

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
30 bře 2016
9.7

Muy bueno

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 bře 2016
9.7

It was a wonderful stay! Thanks for the beautiful time, I enjoyed it a lot!! :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.