Hostelworld.com

Iguassu Falls Hostel

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 23 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 10.0
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 23 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 10.0
Iguassu Falls Hostel Located at Rua Ignacio Sottomaior, 668, Vila Yolanda, Foz do Iguacu.
Iguassu Falls Hostel
Brazil
Foz do Iguacu PR 85853-210 Rua Ignacio Sottomaior, 668, Vila Yolanda
94% 23
-25.5508791 -54.5721859
Iguassu Falls Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Filipíny, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 říj 2015
10.0

The best hostel I've stayed at so far in my travels! Very clean and very quiet and very hospitable hosts! I would very much love to stay with then again! Thank you Ed and family!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 říj 2015
10.0

Bright, clean, and serene, with extremely informative and helpful staff at this family-run hostel. If you have a question about anything, they are sure to get you the answer. A variety of guests stayed here of all ages and nationaliities. I'd say it's a good option for a family with kids. Although a little far from the bus terminal, it is close to everything you need in a safe part of town with minimal street noise. Obrigada a Edilson and family for a great stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 říj 2015
9.7

We greatly anjoyed our stay here. When visiting the falls, the hostel has an excellent location along the bus route. The whole place is perfectly clean and has everything you will need (great showers, good breakfast, fast wifi, affordable laundry service).. Ed, the owner, is a really friendly guy that is always ready to help out. He gave us excellent advice and made our stay so much more easy. Would definitely recommend for a visit to the Iguacu falls.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 zář 2015
9.7

Kleines Hostel, nur wenigen Zimmern. Ausstattung gut, aber einfach. Leider nur je 1 Bad je Geschlecht, Wartezeiten bei den Damen am Morgen. Unser Doppelbett war etwas wackelig, das Zimmer etwas beengt. Letztlich aber vollkommen ausreichend. WLAN funktionierte akzeptabel. Highlight war aber das Personal: super freundlich und hilfsbereit, tolle Infos und Gespräche, alles organisiert und sogar Geld für Argentinien ausgeliehen, Preise seit Eröffnung nicht erhöht. Absolut zu empfehlen!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 zář 2015
10.0

Definately recommend this hostel if you like quiet. I had a wonderful time and the hosts were very welcoming!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 zář 2015
10.0

One of the best hostels I've ever been to. The staff are amazing.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 srp 2015
9.1

Sehr nettes und super hilfsbereites Personal. Perfekte Lage um die Wasserfälle zu besuchen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 srp 2015
9.7

Excelente hostel, muy limpio, bien cuidado, una atención de primera. Tremendamente recomendable. Eduardo, Valparaíso Chile.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
31 čvc 2015
9.7

Loved staying at this hostel! It was SO CLEAN! Showers were awesome, and the breakfast was AMAZING! Staff were very hepful and the location is great, right next to the bus stop.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čer 2015
10.0

Je suis vraiment surpris par le rapport qualité prix, il est excellent ! Les chambres sont très propres, le petit déjeuner très fourni et succulent, mais ce que j'ai préféré c'est la qualité du personnel pour leurs conseils et leur gentillesse. Je recommande vraiment cette perle rare.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.