Hostelworld.com

IchiEnSou

  • 4-2 Komatsu-Chou SijoSagaru 4 Choume YamatoOojiDou, Kjóto, Japonsko
Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 822 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 822 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.1
IchiEnSou Located at 4-2 Komatsu-Chou SijoSagaru 4 Choume YamatoOojiDou, , Kyoto.
IchiEnSou
Japan
Kyoto 605-0933 4-2 Komatsu-Chou SijoSagaru 4 Choume YamatoOojiDou
94% 822
35.0029726 135.7732969
IchiEnSou
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2016
9.7

It's quite difficult to find it at the first time, esp. after a long trip from Osaka and with luggage. But after that, everything is perfect. Overall, good value for money and highly recommended.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 dub 2016
9.4

I loved my stay here! Loved the atmosphere and I didn't expect sleeping 'on the floor' would be comfortable, but it was :). Location was also very good!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
20 dub 2016
8.6

구글맵 지도 강추 찿아가는대 어려움은 없었어요 바닥체질이 아님에도 너무 편하게 잤구요 .. 분위기도 좋았구요 참으로 일주일 잘 쉬다 갑니다.. 거실 분위기도 ㅎㅎ.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Charleycamelia15
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 dub 2016
7.7

I had a wonderful stay here. The staff are really nice and the owners are lovely. They always help when they can. Location of this hostel is slightly out the way and the only downside for me was there wasn't a place to do laundry. I had to wash my clothes at my friends hostel. Apart from this it was a great stay and I'd go back again :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2016
9.1

Lovely place in a great area.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • iamkei86
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 bře 2016
6.3

기온거리에 있어서 위치는 참 좋아요. 숙소에서 5분만 걸어가면 이자카야 거리가 있어서 밤늦게까지 놀기도 좋고 또 숙소쪽은 엄청 조용하고 분위기도 있습니다. 여주인이 한국인이시고, 귀여운 두 딸과 함께 있는데 너무 보기 좋아요^^ 정말 오래된 일본 가옥, 가정집 분위기라서 좋았습니다. 다만, 남녀혼숙이라 좀 불편했고 침구류에서 불쾌한 냄새가 나는 등.. 청결도 면에서는 별로였어요.. 그리고 체크인 할수 있는 시간이 너무 늦게부터여서 사실 체크인 하고 교토좀 돌아다닐라해도 시간이 좀 애매했네요.. 2시정도부터 체크인 가능하면 좋겠어요.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 bře 2016
10.0

Wonderful place! Great location, close to many sites, shopping and food and drink. Super clean room in more traditional style. The owner/host was super helpful and friendly. I highly recommend this place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • rqmantovani
  • Brazílie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
11 bře 2016
8.9

Nice place! Close to subway, clean, warm. I really enjoyed my stay there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 bře 2016
10.0

My stay at ichiensou was a complete pleasure. The owner Yashi-san is very accommodating and kind. Stay here I'd you're in Kyoto!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
5 bře 2016
9.1

I really enjoyed my stay at this hostel. The staff are really friendly and helpful, and there was a relaxing homely atmosphere. I've already recommended the place to people planning to travel to Kyoto and would like to take the opportunity to do it again. This is an excellent guesthouse!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.